קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות2
מגזין

משולשי בטטה-קוטיה עם ג'לי צ' ילה אדום

משולשי בטטה-קוטיה עם ג'לי צ' ילה אדום
משולשי בטטה-קוטיה עם ג'לי צ' ילה אדום עשויים להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים שלך. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 1 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל של 165 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם פלפל, בטטה עם בשר כתום, עטיפות וונטון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי שהמתכון הזה יהיה כל כך טעים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 48%. הציון הזה די טוב. נסו בטטה, קינואה וקוטיה, בטטה, בצל אדום וערימות קוטיה, ו פירה בטטה, תפוח וקוטיג'ה קוואסדילות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
לשפשף בטטה ולנקב בעזרת סכין חדה בכמה מקומות.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
אופים עד לריכוך בלחיצה, 40 עד 60 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
חותכים בטטה פתוחה ומניחים להתקרר כ -15 דקות. מוציאים את הבשר, מכניסים לקערה ומעכים. מערבבים פנימה גבינה, זרעי כמון, פלפל ומלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
תלולית 1 כף דלילה מילוי בטטה במרכז עטיפת וונטון 1 (שמור על עטיפות שנותרו מכוסות בניילון). עם האצבע, להרטיב קצה של עטיפה עם מים. מקפלים מעל מילוי ליצירת משולש ולחץ על הקצוות לאיטום. חזור על הפעולה כדי למלא את עטיפות וונטון שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
6
מניחים בשכבה אחת על תבנית עם אבקת קמח. מכסים בניילון נצמד כדי שהמשולשים לא יתייבשו.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
7
יוצקים על 1 1/2 אינץ ' שמן לתוך מחבת 3-4 ליטר ולהגדיר על חום בינוני. כאשר השמן מגיע 375 על מדחום, להוסיף 3 או 4 משולשים ומטגנים, הופך פעם אחת, עד חום זהוב, על 1 1/2 דקות בסך הכל. מרימים בעזרת כף מחוררת ומעבירים למגבות נייר לניקוז. שמור על חום בתנור 200. חזור לטגן משולשים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מגישים חם עם ג 'לי צ' ילה אדום או ריבה או צ ' אטני חמוציות לטבילה. (אם הג ' לי נוקשה מאוד, מערבבים לשחרור.)
מרכיבים שתצטרך
צ ' אטני חמוציותצ ' אטני חמוציות
פלפל צ ' ילי אדוםפלפל צ ' ילי אדום
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
ריבהריבה