משולשי בטטה-קוטיה עם ג'לי צ' ילה אדום
משולשי בטטה-קוטיה עם ג'לי צ' ילה אדום עשויים להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים שלך. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 1 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל של 165 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם פלפל, בטטה עם בשר כתום, עטיפות וונטון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי שהמתכון הזה יהיה כל כך טעים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 48%. הציון הזה די טוב. נסו בטטה, קינואה וקוטיה, בטטה, בצל אדום וערימות קוטיה, ו פירה בטטה, תפוח וקוטיג'ה קוואסדילות (מתכונים דומים).
הוראות
לשפשף בטטה ולנקב בעזרת סכין חדה בכמה מקומות.
אופים עד לריכוך בלחיצה, 40 עד 60 דקות.
חותכים בטטה פתוחה ומניחים להתקרר כ -15 דקות. מוציאים את הבשר, מכניסים לקערה ומעכים. מערבבים פנימה גבינה, זרעי כמון, פלפל ומלח לפי הטעם.
תלולית 1 כף דלילה מילוי בטטה במרכז עטיפת וונטון 1 (שמור על עטיפות שנותרו מכוסות בניילון). עם האצבע, להרטיב קצה של עטיפה עם מים. מקפלים מעל מילוי ליצירת משולש ולחץ על הקצוות לאיטום. חזור על הפעולה כדי למלא את עטיפות וונטון שנותרו.
מניחים בשכבה אחת על תבנית עם אבקת קמח. מכסים בניילון נצמד כדי שהמשולשים לא יתייבשו.
יוצקים על 1 1/2 אינץ ' שמן לתוך מחבת 3-4 ליטר ולהגדיר על חום בינוני. כאשר השמן מגיע 375 על מדחום, להוסיף 3 או 4 משולשים ומטגנים, הופך פעם אחת, עד חום זהוב, על 1 1/2 דקות בסך הכל. מרימים בעזרת כף מחוררת ומעבירים למגבות נייר לניקוז. שמור על חום בתנור 200. חזור לטגן משולשים הנותרים.
מגישים חם עם ג 'לי צ' ילה אדום או ריבה או צ ' אטני חמוציות לטבילה. (אם הג ' לי נוקשה מאוד, מערבבים לשחרור.)