משולשי בירה-גבינה
משולשי בירה-גבינה נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני ומספק כ 80 מנות. מנה אחת מכילה 9 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד הכי טוב כמו מתאבן, והוא נעשה בערך 35 דקות. אם יש לך מיץ תפוחים, זרעי שומשום, תערובת מקורית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. מתכונים דומים: משולשי בירה-גבינה, משולשי גבינה עם רוטב גבינה פיקנטי, ו משולשי גבינה.
הוראות
תנור חום ל 232°. ריסוס יריעות עוגיות גדולות עם ספריי בישול. בקערה בינונית, מערבבים ביסקוויק, גבינה ובירה עד צורות בצק רכות; לנצח במרץ 20 משיכות.
על פני השטח מפוזר עם תערובת ביסקוויק, בצק רול בתערובת ביסקוויק למעיל. צורה לכדור; ללוש 5 פעמים. לחץ או לגלגל בצק לתוך מלבן 16x10 אינץ'.
חותכים מלבן לריבועים 2 אינץ ' (לא נפרדים); חותכים ריבועים באלכסון במחצית.
מורחים חמאה מומסת על הבצק; מפזרים זרעי שומשום. משולשים נפרדים; מניחים על יריעות עוגיות.
אופים 8 עד 10 דקות או עד חום זהוב.