משולשי פודינג קוקוס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל משולשי פודינג קוקוס. מנה אחת מכילה 250 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 דקות. אם יש לך חלב קוקוס, קורנפלור, קוקוס, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. מתכונים דומים: משולשי קוקוס ליים, משולשי אגוז קוקוס מקדמיה, ו המרכיב הסודי (קוקוס): פודינג אורז קוקוס כפול.
הוראות
מפזרים קוקוס על תבנית אפייה ואופים עד חום זהוב, 6 עד 8 דקות.
שמן 8-in.- צלחת אפייה מרובעת. בקערה קטנה, מערבבים יחד 1/2 כוס חלב קוקוס קורנפלור עד חלקה.
בסיר בינוני שאינו מקל, לשלב 1 1/2 כוסות חלב קוקוס (אם אין לך מספיק, להגדיל עם מים) וסוכר. מערבבים מעל חום בינוני עד הסוכר מומס.
לטפטף תערובת קורנפלור לאט לתוך סיר, לטאטא, ולטאטא וניל ומלח. לבשל, לטאטא במרץ (לא מאפשרים להרתיח), עד התערובת היא עבה מאוד, מתרחק מחבת, וכבר לא טעם floury, 4 עד 6 דקות.
יוצקים לתוך צלחת מוכנה להפיץ באופן שווה.
תן מגניב בקצרה, ואז לכסות עם ניילון לעטוף להירגע עד סט, לפחות 1 שעה.
חותכים haupia לתוך 22 עד 24 משולשים ומפזרים כל אחד עם קמצוץ של קוקוס קלוי.