משולשי פטריות ובייקון
פטריות ומשולשי בייקון עשויים להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 110 קלוריות. מתאים ל-32 מנות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לכם בייקון, בצל ירוק, גבינה שוויצרית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . עם כפית ציון של 17% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: משולשי פטריות מדהימים, משולש פילו פטריות שמנת, ו משולשי פילו פטריות וגבינת עיזים.
הוראות
הפשרת יריעות מאפה בטמפרטורת החדר 30 דקות. מחממים תנור ל 400 מעלות F.
מבשלים בייקון במחבת עד פריך.
יוצקים את כל אבל 1 כף טפטוף.
מוסיפים פטריות, בצל, שום וקורנית ומבשלים עד שהפטריות רכות ונוזליות מתאדות.
הסר מהחום. מערבבים גבינה שוויצרית וגבינת שמנת.
לפתוח יריעות מאפה על משטח מקומח קלות.
מגלגלים כל גיליון לתוך ריבוע 12 אינץ'.
חותכים כל לריבועים 16 (3 אינץ').
מניחים 1 כף תערובת פטריות במרכז כל ריבוע.
מברשת קצוות של ריבועים עם תערובת ביצה. מקפלים מאפה מעל מילוי כדי ליצור משולשים. לחץ על הקצוות כדי לאטום.
מניחים 2 סנטימטרים זה מזה על תבנית אפייה.
אופים 20 דקות או עד הזהב. עושה 32 מתאבנים.