משמש אגוז טארט
משמש אגוז טארט יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף הקינוחים שלך. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 296 קלוריות. אם יש לך תמצית vanillan, מאפה חמאה, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו עוגת משמש, עוגת משמש, ו משמש אגוז טארט (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר, משמשים מבשלים, 1/3 כוס יין, גרידה כתומה, ו 2 כפות. דבש על חום נמוך, חשוף, ערבוב מדי פעם, עד משמשים רכים ונוזל נספג, 10 עד 25 דקות.
בינתיים, מחממים תנור ל 35
שים אגוזי לוז ושקדים ב 2 9-in רדוד נפרד. מחבתות.
אופים עד אגוזים הם זהובים, רועד מדי פעם, על 10 דקות.
יוצקים אגוזי לוז לתוך מגבת ולשפשף כדי להסיר כמה שיותר עור ככל האפשר; להשליך את העור.
בקערה, להקציף ביצים, נשאר יין ודבש, וניל, וחמאה עד מעורבב. מערבבים אגוזים.
לחץ על מאפה מעל החלק התחתון ומעלה של 10-11-in. מחבת טארט עם שפה נשלפת. להפיץ משמשים באופן שווה על פני מאפה.
יוצקים תערובת אגוז על פירות, סידור שווה.
אופים טארט על המדף התחתון של התנור עד חום זהוב, 50 עד 55 דקות. מגניב במחבת על מתלה, ולאחר מכן להסיר מסגרת מחבת.
מגישים מגונדר עם קצפת אם אתה רוצה.
הפוך קדימה: לכסות ולהירגע עד 1 יום.