משמש-עוגת פירורים כתומה
עוגת פירורים משמש-כתום יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מנה אחת מכילה 215 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם תמצית vanillan, אבקת אפייה, קליפת תפוז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 17% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: עוגת פירורי משמש כתומה, עוגת קפה משמש פירור, ו עוגת פירורי דובדבן משמש.
הוראות
קמח בכפית קלה לתוך כוסות מדידה יבשות, ורמה עם סכין.
מערבבים קמח, סוכר ומלח בקערת ערבוב, וחותכים במרגרינה וגבינת שמנת עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד שהתערובת דומה לארוחה גסה. מילואים 1/2 תערובת קמח כוס לציפוי; להפריש.
מערבבים את תערובת הקמח הנותרת, אבקת אפייה וסודה לשתייה, ומוסיפים את החלב, גבינת ריקוטה, תמצית וניל, קליפת תפוז וביצה. מקציפים את התערובת במהירות בינונית של מערבל עד מעורבב (הבלילה תהיה גבשושי), ולקפל את משמשים קצוצים. כפית הבלילה לתוך מחבת עוגה עגולה 8 אינץ ' מצופה ספריי בישול. מנקדים את הבלילה עם שימורי משמש, ומערבלים את משמרת לתוך הבלילה באמצעות סכין.
מפזרים את תערובת הקמח שמורה 1/2 כוס מעל הבלילה.
אופים 350 במשך 30 דקות או עד מעיינות עוגה בחזרה כאשר נגע קלות במרכז. לקרר את העוגה על מתלה תיל.