משמש פטה דה פרי
משמש פטה פרי עשוי להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. מתאים ל-60 מנות. מנה אחת מכילה 12 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך מים, שימורי משמש, אבקת ג'לטין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. עם כפית ציון של 12% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. נסו משמש שעועית וניל פטה דה פירות, תות פטה דה פירות, ו ממתקי פירות בטעם אשכולית (מתכונים דומים).
הוראות
שמן קל צלחת אפייה 8 על 8 אינץ'. קו הצלחת עם גיליון נייר שעווה המשתרע 4 אינץ ' מעבר לשפה.
מסננים את סירופ משמש מהפחית לסיר; שומרים את משמשים.
מוסיפים את משמשים מיובשים לסיר ומביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים עד משמשים הם במכרז ורוב הנוזל התאדה, 7 דקות.
להעביר את התוכן של הסיר למעבד מזון.
מוסיפים את משמשים משומרים שמורים, שימורי משמש ואת 1/2 כוס סוכר. תהליך עד חלקה.
מעבירים את מחית משמש לסיר ומרתיחים על חום גבוה בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד שהוא התעבה וכל נוזל עודף התאדה, כ 8 דקות.
בקערה, מפזרים את הג ' לטין על המים בשכבה זוגית.
בואו לעמוד עד ג 'לטין מרכך, ואז מיקרוגל את המים במשך 20 שניות כדי להמיס את הג' לטין לחלוטין. מערבבים את הג ' לטין לתוך מחית משמש. לגרד את התערובת לתוך המנה מוכנה להחליק את פני השטח.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר, ואז לכסות עם לעטוף פלסטיק לקרר בין לילה.
ממש לפני ההגשה, unmold את פירות pte דה משמש על משטח עבודה. לקלף ולזרוק את נייר השעווה. באמצעות סכין חדה, לחתוך את pte לריבועים 1 אינץ ' או משולשים.
מורחים על 1/2 כוס סוכר בקערה רדודה.
מגלגלים את החתיכות בסוכר למעיל. לארגן על מגש ולהגיש.