משמש-פטל פבלובות עם שקדים פרוסים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל משמש-פטל פבלובות עם שקדים פרוסים. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 6 . מנה אחת מכילה 499 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. אם יש לכם תמצית שקדים, פטל, שמנת מתוקהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -40 דקות. עם כפית ציון של 37% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: ברי אפוי עם דבש ושקדים פרוסים, מאפין גבינת אוכמניות עם שקדים פרוסים, ו גזר וסלרי אורז עם שקדים פרוסים.
הוראות
מחממים תנור ל 177°. קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חלבונים ביצה בקערה גדולה עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף 1 כוס סוכר; לנצח עד עבה תערובת דומה קרם מרשמלו, על 5 דקות. מקציפים קורנפלור ושקדים לחלץ. זרוק מרנג על גיליון מוכן ב 6 ערימות, מרווחים זה מזה. באמצעות כף, לעשות כניסה למרכז של כל אחד.
מניחים בתנור; מיד להפחית את הטמפרטורה עד 121°.
אופים עד meringues יבש בחוץ אבל המרכזים עדיין רכים, כ 45 דקות. מגניב על הסדין על המדף 30 דקות.
בינתיים, מערבבים משמשים וסוכר 3/4 כוס במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה עד סוכר מתמוסס ומשמשים רכים, כ 5 דקות. מערבבים וניל.
מעביר לקערה; צמרמורת עד מגניב. מערבבים פטל.
באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח קרם עם הנותרים 1 כף סוכר בקערה בינונית עד פסגות טופס.
מניחים מרנג על צלחות. כפית קצפת למרכז של כל אחד. למעלה עם תערובת משמש ומגישים.