מתאבן פסטו וגבינה אפוי
מתאבן פסטו וגבינה אפוי יכול להיות רק התבלין שאתה מחפש. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 96 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. גשו לסופר וקנו גבינת נויפכטל מפילדלפיה, גלילי סהר שמנים מופחתים, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פסטו אפוי ומתאבן עגבניות מיובש, פסטו אפוי ומתאבן עגבניות מיובש בשמש, ו גבינת שמנת עם עגבניות מיובשות שמש מתאבן פסטו מאפה (מתכונים דומים).
הוראות
לבצק לפרוש על גיליון אפייה משומן קלות; לחץ בחוזקה על התפרים יחד כדי ליצור מלבן 12x4 אינץ'.
חותכים Neufchatel אופקית במחצית.
מניחים 1 חתיכת Neufchatel על חצי בצק; למעלה עם 1 כף. פסטו ופלפלים. כיסוי עם חתיכת Neufchatel הנותרים; להפיץ עם פסטו הנותרים.
מברשת בצק עם ביצה; לקפל לשניים כדי לצרף מילוי. לחץ על קצוות הבצק יחד כדי לאטום.
מברשת למעלה עם כל ביצה שנותרה.
אופים 15 עד 18 דקות. או עד שחום קל. מגניב 10 דקות.
מגישים עם קרקרים שמנים מופחתים ריץ וירקות טריים חתוכים.