מתאבנים של טארטלט סלמון
צריך פסקטריאן הר ד ' אובר? מתאבנים של טארטלט סלמון יכולים להיות מתכון סופר לנסות. מתאים ל-12 ומחירו 74 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 151 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. אם יש לכם מיץ לימון, חלב, פתיתי פטרוזיליה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 35%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו מתאבנים סלמון, מתאבנים סלמון צונן, ו מתאבנים סלמון מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה מקציפים חמאה, גבינת שמנת וקמח לתערובת אחידה. מעצבים כפות בצק לכדורים; לחץ על התחתית ומעלה על דפנות כוסות המאפינס המיניאטוריות המשומנות.
בקערה שלבו ביצים, חלב, חמאה ומיץ לימון. מערבבים פירורים, פטרוזיליה, מרווה, מלח ופלפל. מקפלים פנימה סלמון ובצל. כפית לתוך פגזים.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 30-35 דקות או עד להשחמה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן הם בחירה מצוינת עבור סלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התבלינים ואת הרטבים. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, ואילו סוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בהיר, נמוך טאנין כמו פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
![יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי]()
יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי
שוכן בלב עמק הנהר הרוסי, לגונה ראנץ ' כרם היה ביתם של שרדונה ברמה עולמית במשך 30 השנים האחרונות. הכרם חייב את עונת הגידול הארוכה שלו לערפל הקריר שמתגלגל מהאוקיאנוס השקט, ומעניק לענבי השרדונה שלנו איזון עדין בין חומציות פריכה לטעמי פרי בשלים. ביטוי אלגנטי לכרם שמו, כרם לגונה ראנץ ' שרדונה הוא יין מאוזן ומפנק במיוחד. נפתח עם תווים של תפוח, אגס, חבוש ומנדרינה, ממוסגר על ידי נימות מתוקות של תבלין אסייתי. שרדונה זה מאוזן ועשיר היטב, בעל תחושת פה אקספרסיבית וגימור שכבתי ומתמשך.