מתאבנים של נקניקיית בצל תפוח
זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זול. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 17%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון מתאבנים נקניק תפוח, גדול נקניק תפוח ובצל סריג רול, ו מתאבנים שיפון בצל.
הוראות
בסיר קטן מטגנים בצל בחמאה עד שהוא רך. מערבבים פנימה ג ' לי תפוחים וסוכר חום; מוסיפים קישורי נקניק. מבשלים, לא מכוסים, על אש בינונית-נמוכה במשך 15-20 דקות או עד להסמכה, תוך ערבוב מדי פעם.
מכסים ומבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך 8-10 דקות או עד שהתפוחים רכים.
שלב עמילן תירס ומים עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים לסיר. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך דקה 1 או עד מעובה.