מתוך בית כפרי פולני התבשיל האנטר של המטבח (Bigos) הוא חלב חינם מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 612 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. 132 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, בצל, כתף עגל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו ביגוס פולני / תבשיל האנטר, Bigos (תבשיל צייד פולני), ו מבית כפרי פולני Barszcz של המטבח (מתכונים דומים).
הוראות
1
מסננים את הכרוב הכבוש, מניחים אותו בסיר בינוני, ומוסיפים 2 כוסות (480 מ " ל) מים וחתיכות בייקון. מכסים ומרתיחים מעל חום בינוני במשך 20 דקות או יותר, עד הכרוב הכבוש הוא רך מאוד והבייקון מבושל.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקון אמיתיות
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
כפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
בינתיים, לשים את הכרוב טרי פטריות מיובשות בסיר גדול נפרד, לכסות עם מים, ולהביא לרתיחה. המשך רותחים עד שהכרוב רך, 20 עד 30 דקות.
כאשר כל הבשר כבר השחמה, להעלות את החום גבוה, לשפוך את היין, ומרתיחים בקצרה, מגרד את חתיכות השחמה על החלק התחתון של הסיר עם כף עץ. להחזיר את הבשר ואת כל מיצי המנוחה שלו בחזרה לסיר, ולהוסיף את הבצל, kielbasa, שזיפים, כרוב, ואת תערובת כרוב כבוש ובייקון, יחד עם מי הבישול שלה. מלח בנדיבות, להוסיף כמה טחנות של פלפל, ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
נקניקייה
(שמור 1 כף)
רוטב טבסקו מקומט
שזיפים מיובשים
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
להנמיך את החום, לכסות את הסיר עם המכסה askew מעט, ומבשלים על חום נמוך מאוד במשך 2 עד 3 שעות טוב, עד הבשר מתפרק והמרק הוא עשיר וחום. מערבבים את התבשיל מדי פעם, ולוודא כי הנוזל אינו מתאדה מהר מדי (מוסיפים כמות קטנה של מים בעת הצורך). חלקם כמו bigos מימי, אבל אנו מוצאים את התוצאה הטעימה ביותר היא עבור כרוב כבוש, כרוב, ובשר כל להיות כמעט נמס יחד, עם מספיק רוטב כדי לשמור על הכל לח, אבל לא כל כך הרבה שכל המרכיבים לצוף, כמו בתבשיל מסורתי יותר.
מגישים בתבשיל גדול עם כפית גדולה ופרוסות עבות של לחם כפרי כהה. אתה כמובן צריך כלים, אבל הכיף של זה הוא לדחוף את bigos והמיצים שלה על הלחם. ביגוס מחזיק מעמד לנצח, ומשתפר עם הזמן. אחת מחברותיה של אן באופן שגרתי עושה את זה ביום רביעי כדי לשרת במוצאי שבת, ונשבע שזה משתפר בכל יום.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים