קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות20
מגזין

מתוך בית כפרי פולני תבשיל האנטר של מטבח (Bigos)

מתוך בית כפרי פולני תבשיל האנטר של מטבח (Bigos)
מתוך בית כפרי פולני התבשיל האנטר של המטבח (Bigos) הוא חלב חינם מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 612 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. 132 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, בצל, כתף עגל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו ביגוס פולני / תבשיל האנטר, Bigos (תבשיל צייד פולני), ו מבית כפרי פולני Barszcz של המטבח (מתכונים דומים).

הוראות

1
מסננים את הכרוב הכבוש, מניחים אותו בסיר בינוני, ומוסיפים 2 כוסות (480 מ " ל) מים וחתיכות בייקון. מכסים ומרתיחים מעל חום בינוני במשך 20 דקות או יותר, עד הכרוב הכבוש הוא רך מאוד והבייקון מבושל.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
בינתיים, לשים את הכרוב טרי פטריות מיובשות בסיר גדול נפרד, לכסות עם מים, ולהביא לרתיחה. המשך רותחים עד שהכרוב רך, 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מיובשותפטריות מיובשות
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
לנקז ולהניח בצד.
4
יש לשטוף את כל הבשר ולטפוח יבש.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
שים את הקמח בקערה רדודה וזרוק את הבשר למעיל.
מרכיבים שתצטרך
קיצור טבעיקיצור טבעי
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
6
חום 1 כף של שמן צמחי על חום בינוני בסיר תבשיל גדול מספיק כדי להחזיק את כל הבשר והירקות. מבשלים את הבצל עד מתרכך, להסיר עם כפית מחוררת, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
מוסיפים את 2 כפות השמן הנותרות לסיר ומחממים קלות את הבשר, בקבוצות, מעל חום בינוני, 2 עד 3 דקות לכל צד, מעבירים את הבשר לצלחת כשזה נעשה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
8
כאשר כל הבשר כבר השחמה, להעלות את החום גבוה, לשפוך את היין, ומרתיחים בקצרה, מגרד את חתיכות השחמה על החלק התחתון של הסיר עם כף עץ. להחזיר את הבשר ואת כל מיצי המנוחה שלו בחזרה לסיר, ולהוסיף את הבצל, kielbasa, שזיפים, כרוב, ואת תערובת כרוב כבוש ובייקון, יחד עם מי הבישול שלה. מלח בנדיבות, להוסיף כמה טחנות של פלפל, ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
נקניקייהנקניקייה
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
רוטב טבסקו מקומטרוטב טבסקו מקומט
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
9
להנמיך את החום, לכסות את הסיר עם המכסה askew מעט, ומבשלים על חום נמוך מאוד במשך 2 עד 3 שעות טוב, עד הבשר מתפרק והמרק הוא עשיר וחום. מערבבים את התבשיל מדי פעם, ולוודא כי הנוזל אינו מתאדה מהר מדי (מוסיפים כמות קטנה של מים בעת הצורך). חלקם כמו bigos מימי, אבל אנו מוצאים את התוצאה הטעימה ביותר היא עבור כרוב כבוש, כרוב, ובשר כל להיות כמעט נמס יחד, עם מספיק רוטב כדי לשמור על הכל לח, אבל לא כל כך הרבה שכל המרכיבים לצוף, כמו בתבשיל מסורתי יותר.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
10
מגישים בתבשיל גדול עם כפית גדולה ופרוסות עבות של לחם כפרי כהה. אתה כמובן צריך כלים, אבל הכיף של זה הוא לדחוף את bigos והמיצים שלה על הלחם. ביגוס מחזיק מעמד לנצח, ומשתפר עם הזמן. אחת מחברותיה של אן באופן שגרתי עושה את זה ביום רביעי כדי לשרת במוצאי שבת, ונשבע שזה משתפר בכל יום.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים

מרכיבים

4רצועותבייקון או, אפילו יותר טוב, 4 פרוסות דקות בייקון קנדי, קצוץבייקון או, אפילו יותר טוב, 4 פרוסות דקות בייקון קנדי, קצוץ225חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1/2 lb בשר בקר ללא עצמות, כגון צ'אק, לחתוך לחתיכות 1-אינץ' (2.5-ס 1/2 lb בשר בקר ללא עצמות, כגון צ'אק, לחתוך לחתיכות 1-אינץ' (2.5-ס " מ)8שרימפס וורידיםלחם להגשה, עדיף כפרי וחשוך, כגון כיכר רוסיתלחם להגשה, עדיף כפרי וחשוך, כגון כיכר רוסית2401 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוס יין אדום יבשכוס יין אדום יבש30חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1/4 כוס קמח לכל המטרה1/4 כוס קמח לכל המטרה1ראש קטןכרוב ירוק, פרוס דקכרוב ירוק, פרוס דק1קומץקטן של פטריות בר מיובשות (כל סוג)קטן של פטריות בר מיובשות (כל סוג)1( חצילים)בצל, קלופים וקצוציםבצל, קלופים וקצוצים225חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גביע מגולען שזיפים, לרבעיםגביע מגולען שזיפים, לרבעים8שרימפס וורידיםמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי800חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'3/4 כרוב כבוש3/4 כרוב כבוש225חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1/2 lb מעושן קילבסה או עוד נקניק קשה חריף, פרוס עבה1/2 lb מעושן קילבסה או עוד נקניק קשה חריף, פרוס עבה225חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1/2 lb בשר צבי ללא עצמות, רגל, או חתך התבשיל( לא חלציים), לחתוך לחתיכות 1 אינץ '(2.5-ס 1/2 lb בשר צבי ללא עצמות, רגל, או חתך התבשיל( לא חלציים), לחתוך לחתיכות 1 אינץ '(2.5-ס " מ)225חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1/2 lb חזיר או כתף עגל, לחתוך לחתיכות 1-inch (2.5-cm) 1/2 lb חזיר או כתף עגל, לחתוך לחתיכות 1-inch (2.5-cm)32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשמן צמחי או שומן חזירשמן צמחי או שומן חזיר