קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות20
מגזין

מתוך בית כפרי פולני תבשיל האנטר של מטבח (Bigos)

מתוך בית כפרי פולני תבשיל האנטר של מטבח (Bigos)
מתוך בית כפרי פולני התבשיל האנטר של המטבח (Bigos) הוא חלב חינם מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 612 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. 132 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, בצל, כתף עגל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו ביגוס פולני / תבשיל האנטר, Bigos (תבשיל צייד פולני), ו מבית כפרי פולני Barszcz של המטבח (מתכונים דומים).

הוראות

1
מסננים את הכרוב הכבוש, מניחים אותו בסיר בינוני, ומוסיפים 2 כוסות (480 מ " ל) מים וחתיכות בייקון. מכסים ומרתיחים מעל חום בינוני במשך 20 דקות או יותר, עד הכרוב הכבוש הוא רך מאוד והבייקון מבושל.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
בינתיים, לשים את הכרוב טרי פטריות מיובשות בסיר גדול נפרד, לכסות עם מים, ולהביא לרתיחה. המשך רותחים עד שהכרוב רך, 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מיובשותפטריות מיובשות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
לנקז ולהניח בצד.
4
יש לשטוף את כל הבשר ולטפוח יבש.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
5
שים את הקמח בקערה רדודה וזרוק את הבשר למעיל.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
חום 1 כף של שמן צמחי על חום בינוני בסיר תבשיל גדול מספיק כדי להחזיק את כל הבשר והירקות. מבשלים את הבצל עד מתרכך, להסיר עם כפית מחוררת, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מוסיפים את 2 כפות השמן הנותרות לסיר ומחממים קלות את הבשר, בקבוצות, מעל חום בינוני, 2 עד 3 דקות לכל צד, מעבירים את הבשר לצלחת כשזה נעשה.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
כאשר כל הבשר כבר השחמה, להעלות את החום גבוה, לשפוך את היין, ומרתיחים בקצרה, מגרד את חתיכות השחמה על החלק התחתון של הסיר עם כף עץ. להחזיר את הבשר ואת כל מיצי המנוחה שלו בחזרה לסיר, ולהוסיף את הבצל, kielbasa, שזיפים, כרוב, ואת תערובת כרוב כבוש ובייקון, יחד עם מי הבישול שלה. מלח בנדיבות, להוסיף כמה טחנות של פלפל, ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
נקניקייהנקניקייה
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
להנמיך את החום, לכסות את הסיר עם המכסה askew מעט, ומבשלים על חום נמוך מאוד במשך 2 עד 3 שעות טוב, עד הבשר מתפרק והמרק הוא עשיר וחום. מערבבים את התבשיל מדי פעם, ולוודא כי הנוזל אינו מתאדה מהר מדי (מוסיפים כמות קטנה של מים בעת הצורך). חלקם כמו bigos מימי, אבל אנו מוצאים את התוצאה הטעימה ביותר היא עבור כרוב כבוש, כרוב, ובשר כל להיות כמעט נמס יחד, עם מספיק רוטב כדי לשמור על הכל לח, אבל לא כל כך הרבה שכל המרכיבים לצוף, כמו בתבשיל מסורתי יותר.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
מגישים בתבשיל גדול עם כפית גדולה ופרוסות עבות של לחם כפרי כהה. אתה כמובן צריך כלים, אבל הכיף של זה הוא לדחוף את bigos והמיצים שלה על הלחם. ביגוס מחזיק מעמד לנצח, ומשתפר עם הזמן. אחת מחברותיה של אן באופן שגרתי עושה את זה ביום רביעי כדי לשרת במוצאי שבת, ונשבע שזה משתפר בכל יום.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות