מתכון פשטידת דגים
מתכון פשטידת דגים נטול גלוטן, ו pescatarian ומספק כ 70 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 189 קלוריות. 1658 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה שטוחה, עור פילה סלמון ועצמות הוסרו, לימון ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 24 דקות. מתכונים דומים: מתכון גפילטע פיש, דגים מטוגנים עם מתכון רוטב סויה, ו מתכון מרק דגים מעושן.
הוראות
מחממים התנור ל 200C/400F / גז 6 ולהביא מחבת גדולה של מים מומלחים לרתיחה. לקלף את תפוחי האדמה לחתוך לחתיכות 2cm. לאחר שהמים רותחים, מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים כ -12 דקות, עד רך (אתה יכול לתקוע את הסכין שלך לתוך אותם כדי לבדוק). בינתיים, לקבל את עצמך מגש אפייה עמוקה או צלחת כלי חרס ולעמוד מגרדת תיבה בו. מקלפים את הגזר. מגררים את הסלרי, גזר וצ ' דר בצד הגס של פומפיה. השתמש בצד הדק של פומפיה כדי לגרר את גרידת הלימון. דק באח או לקצוץ צ ' ילי שלך. דק קוצצים את עלי הפטרוזיליה וגבעולים ומוסיפים אותם למגש.
חותכים את הסלמון ואת האדוק מעושן לחתיכות בגודל ביס ולהוסיף למגש עם הסרטנים. לסחוט את המיץ מלימון מקונן (לא פיפס בבקשה!), רסס עם שמן זית ולהוסיף קמצוץ טוב של מלח ופלפל. אם אתה רוצה להוסיף תרד או עגבניות, לעשות את זה עכשיו.
מערבבים הכל ביחד ממש טוב. עד עכשיו תפוחי האדמה שלך צריך להיות מבושל, כך לנקז אותם במסננת ולהחזיר אותם למחבת.
טפטוף עם כמה זיזים טובים של שמן זית ולהוסיף קמצוץ של מלח ופלפל. מחית עד נחמד וחלק, ואז להפיץ באופן שווה על גבי הדג ירקות מגורר.
מניחים בתנור שחומם מראש במשך כ 40 דקות, או עד מבושל דרך, פריך וזהב על גבי.
מגישים חם צנרת עם קטשופ עגבניות, שעועית אפויה, ירקות מאודים או סלט ירוק יפה
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Alsace Willm Pinot Gris Reserve עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.