מתלה טלה צלוי
מתלה כבש קלוי דורש כ 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 129 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך רוזמרין, פירורי לחם, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, . זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 26%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מתלה טלה צלוי, מתלה טלה צלוי, ו מתלה קלוי של מתכון כבש.
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C). הזז מתלה תנור לעמדה המרכזית.
בקערה גדולה, לשלב פירורי לחם, שום, רוזמרין, 1 כפית מלח ופלפל 1/4 כפית. לזרוק 2 כפות שמן זית להרטיב תערובת. תניח בצד.
מתובל את המדף בכל רחבי עם מלח ופלפל.
חום 2 כפות שמן זית במחבת גדולה כבדה תנור הוכחה על חום גבוה. צרוב מדף של כבש במשך 1 עד 2 דקות מכל הצדדים. להפריש לכמה דקות.
מדף מברשת של כבש עם חרדל.
רול בתערובת פירור הלחם עד מצופה שווה. מכסים את קצות העצמות בנייר כסף כדי למנוע חריכה.
מסדרים את צד עצם המדף למטה במחבת. צולים את הטלה בתנור שחומם מראש במשך 12 עד 18 דקות, בהתאם למידת העדינות שאתה רוצה. עם מדחום בשר, לקחת קריאה במרכז הבשר לאחר 10 עד 12 דקות ולהסיר את הבשר, או לתת לו לבשל יותר, לפי הטעם שלך.
תן לו לנוח במשך 5 עד 7 דקות, מכוסה באופן רופף, לפני גילוף בין הצלעות.