מתלה עטוף בבייקון של בשר צבי
מתלה בשר צבי עטוף בבייקון עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 453 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן למנה. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו בייקון מעושן, מניית עוף, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון 61% המנה הזאת טובה. מתכונים דומים: מתלה קלוי של בשר צבי ורוטב רימונים, מתלה של בשר צבי ממולא פקאן, דומדמניות, נקניק, ואגסים, ו מתלה של בשר צבי ממולא פקאן, דומדמניות, נקניק, ואגסים.
הוראות
הגדר את הצבי בכוס או צלחת אפייה קרמיקה ולשפשף עם השום המנופץ.
יוצקים את שמן הזית על הבשר. מכסים ומקררים בין לילה.
להעביר את הצבי לצלחת; להשליך את השום ושומר את השמן. במחבת גדולה, ovenproof, חום 1 כף של שמן שמור עד מנצנץ. עונת הצבי עם מלח ופלפל ומבשלים על חום גבוה בינוני עד השחמה בכל רחבי, על 3 דקות לכל צד.
מעבירים לצלחת כדי להתקרר. מחק את המחבת.
לחץ על 1/2 כוס הכוסברה על החלק העליון הבשרני של הצבי. עוטפים את הבייקון סביב הבשר, בין עצמות הצלעות, חופפים מעט. באמצעות חוט כותנה, לקשור את המתלה במרווחים 1/2 אינץ ' כדי לאבטח את הבייקון.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר עד 2 שעות.
חום 1 כף של שמן שמור במחבת עד מנצנץ. הגדר את הצבי במחבת, בייקון בצד למטה, ומבשלים על חום מתון, מפנה, עד השחמה בכל רחבי, על 10 דקות. הפעל את הצד בייקון מתלה למעלה לצלות בתנור במשך כ 20 דקות, או עד מדחום לקרוא מיידית מוכנס במרכז של אוגרי הבשר 115 עד 12
להעביר את הצבי ללוח גילוף, לכסות באופן רופף עם נייר ולתת לנוח במשך 5 דקות.
מוסיפים את ציר העוף ומרתיחים, מגרדים את כל חתיכות השחמה מתחתית המחבת, עד מופחת 1/4 כוס, על 2 דקות.
הוסף את 2 כפות הנותרים של כוסברה.
לגלף את הצבי לתוך 4 צלעות עבות ולהעביר צלחות. כפית את רוטב המחבת על הצלעות, תלוש את כרוב עם שום וגזר לבן קלוי בתנור לצד ומגישים.