קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

מתלה עטוף בבייקון של בשר צבי

מתלה עטוף בבייקון של בשר צבי
מתלה בשר צבי עטוף בבייקון עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 453 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן למנה. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו בייקון מעושן, מניית עוף, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון 61% המנה הזאת טובה. מתכונים דומים: מתלה קלוי של בשר צבי ורוטב רימונים, מתלה של בשר צבי ממולא פקאן, דומדמניות, נקניק, ואגסים, ו מתלה של בשר צבי ממולא פקאן, דומדמניות, נקניק, ואגסים.

הוראות

1
הגדר את הצבי בכוס או צלחת אפייה קרמיקה ולשפשף עם השום המנופץ.
מרכיבים שתצטרך
2
יוצקים את שמן הזית על הבשר. מכסים ומקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
3
להעביר את הצבי לצלחת; להשליך את השום ושומר את השמן. במחבת גדולה, ovenproof, חום 1 כף של שמן שמור עד מנצנץ. עונת הצבי עם מלח ופלפל ומבשלים על חום גבוה בינוני עד השחמה בכל רחבי, על 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
4
מעבירים לצלחת כדי להתקרר. מחק את המחבת.
5
לחץ על 1/2 כוס הכוסברה על החלק העליון הבשרני של הצבי. עוטפים את הבייקון סביב הבשר, בין עצמות הצלעות, חופפים מעט. באמצעות חוט כותנה, לקשור את המתלה במרווחים 1/2 אינץ ' כדי לאבטח את הבייקון.
מרכיבים שתצטרך
6
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר עד 2 שעות.
7
מחממים התנור ל 40
8
חום 1 כף של שמן שמור במחבת עד מנצנץ. הגדר את הצבי במחבת, בייקון בצד למטה, ומבשלים על חום מתון, מפנה, עד השחמה בכל רחבי, על 10 דקות. הפעל את הצד בייקון מתלה למעלה לצלות בתנור במשך כ 20 דקות, או עד מדחום לקרוא מיידית מוכנס במרכז של אוגרי הבשר 115 עד 12
מרכיבים שתצטרך
9
להעביר את הצבי ללוח גילוף, לכסות באופן רופף עם נייר ולתת לנוח במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10
יוצקים את השומן מהמחבת.
11
מוסיפים את ציר העוף ומרתיחים, מגרדים את כל חתיכות השחמה מתחתית המחבת, עד מופחת 1/4 כוס, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12
הסר מהחום וקצף בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
13
הוסף את 2 כפות הנותרים של כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
14
לגלף את הצבי לתוך 4 צלעות עבות ולהעביר צלחות. כפית את רוטב המחבת על הצלעות, תלוש את כרוב עם שום וגזר לבן קלוי בתנור לצד ומגישים.
מרכיבים שתצטרך