מתלה פרסילייד טלה
מתלה פרסילד טלה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנות העיקריות שלך. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 1195 קלוריות , 39 גרם חלבון ו -108 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 33% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו פלפל, פירורי לחם, שיני שום ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. 9 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 0% , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). מתכונים דומים: מדף טלה בגריל עם סלט פסטה ירקות נא , מדף טלה עם פטרוזיליה וסיר טלה וכליות .
הוראות
מחממים את התנור ל-450 מעלות F.
מניחים את המתלים בתבנית צלייה, כשהצד השומן כלפי מעלה. משפשפים את החלק העליון בשמן זית ומפזרים את המלח והפלפל. צולים את הטלה במשך 10 דקות.
בינתיים, מניחים את הפטרוזיליה והשום בקערת מעבד מזון עם להב הפלדה ומעבדים עד ששניהם נטחנים דק.
מוסיפים את פירורי הלחם וגרידת הלימון ומעבדים שנייה עד לאיחוד.
מוציאים את הטלה מהתנור ומהדקים במהירות את תערובת הפטרוזיליה על גבי הבשר.
מזלפים את החמאה המומסת ומחזירים מיד לתנור וצולים עוד 15 דקות.
מוציאים את הטלה מהתנור ומכסים בנייר אלומיניום. נותנים לו לנוח 15 דקות, חותכים צלעות כפולות ומגישים.