קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות10
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פטריות מטוגנות ברוטב גבינת פטה

פטריות מטוגנות ברוטב גבינת פטה
זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. . , שהוא מוצק. נסו פטריות פורטובלו ממולאות עם גבינת פטה, סטייק צלע ממולא בפטריות וגבינת פטה, ו פאן של יאן מטוגן עוף, בייקון וגבינה פטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
שמן חום בסיר קטן ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מורחים פירורי לחם למנה רדודה. לטבול פרוסות פטריות ביצה מוכה, לדלות אותם פירורי לחם כדי מעיל, ומבשלים אותם בשמן חם עד חום זהוב, על 5 עד 6 דקות. חזור עד שכל הפטריות מבושלות; לנקז על צלחת מרופדת מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
פטריותפטריות
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ביצהביצה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
3
מערבבים גבינת פטה ומיץ לימון בבלנדר. זרם מים לתוך תערובת פטה כפי שהוא מתמזג עד שאתה מקבל עקביות רצויה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פטהגבינת פטה
מיץ לימוןמיץ לימון
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
4
מגישים עם פטריות.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות