פטריות מטוגנות ברוטב גבינת פטה
זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. . , שהוא מוצק. נסו פטריות פורטובלו ממולאות עם גבינת פטה, סטייק צלע ממולא בפטריות וגבינת פטה, ו פאן של יאן מטוגן עוף, בייקון וגבינה פטה (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום בסיר קטן ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מורחים פירורי לחם למנה רדודה. לטבול פרוסות פטריות ביצה מוכה, לדלות אותם פירורי לחם כדי מעיל, ומבשלים אותם בשמן חם עד חום זהוב, על 5 עד 6 דקות. חזור עד שכל הפטריות מבושלות; לנקז על צלחת מרופדת מגבות נייר.
מערבבים גבינת פטה ומיץ לימון בבלנדר. זרם מים לתוך תערובת פטה כפי שהוא מתמזג עד שאתה מקבל עקביות רצויה.