קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שקדים ברי

עוגת שקדים ברי
זה עובד טוב כמו קינוח במחיר סביר. אם יש לך אבקת אפייה, עמילן תירס, קצפת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 36%. נסו עוגות שקדים עם זיגוג פטל, מרנג שוויצרי, ועוגות שקדים מוערמים, עוגות פודינג לימון-ברי, ו גבינת שמנת ועוגות ברי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים אוכמניות, סוכר 3/4 כוס, ומיץ לימון; לבשל 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניותאוכמניות
מיץ לימוןמיץ לימון
סוכרסוכר
2
להעביר פירות יער לקערה באמצעות כף מחוררת.
מרכיבים שתצטרך
פירות יערפירות יער
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
קערהקערה
3
מערבבים עמילן תירס ומים; מוסיפים לנוזל אוכמניות, ומביאים לרתיחה. להרתיח 1 דקה; מערבבים אוכמניות ואמרטו. לְצַנֵן.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניותאוכמניות
עמילן תירסעמילן תירס
ליקר Amarettoליקר Amaretto
מיםמים
4
שלב 1/4 כוס סוכר, קמח, הבא 3 מרכיבים.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
5
חותכים בחמאה עם בלנדר מאפה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
6
שלב ביצה, חצי וחצי, ותמצית; להזמין 1 כף.
מרכיבים שתצטרך
חלץחלץ
ביצהביצה
7
להוסיף תערובת חצי וחצי הנותרים תערובת קמח, ערבוב עד מרכיבים יבשים הם לחות. הפוך על משטח מקומח; ללוש 6 פעמים.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
8
רול לעובי 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
9
חותכים 8 shortcakes עם חותך לב 4 1/4 אינץ'; מניחים על תבנית אפייה משומנת.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
10
מברשת עם חצי חצי תערובת; מפזרים 1 כף סוכר.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
11
אופים ב 425 במשך 14 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
12
בואו מגניב.
13
לנצח את הקצפת עד קצף; להוסיף אבקת סוכר, להכות עד פסגות רכות טופס. חותכים כל עוגה בחצי אופקית. רוטב אוכמניות כפית על החצאים התחתונים; כפית חצי שמנת מוקצפת על פירות יער.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
שמנת מתוקהשמנת מתוקה
קצפתקצפת
אוכמניותאוכמניות
פירות יערפירות יער
רוטברוטב
14
שים את החצי העליון על כל אחד. למעלה עם הנותרים קצפת; מפזרים שקדים.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
שקדיםשקדים

מרכיבים

0(יכול להיות או להרחיק)1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשקדים קלויים פרוסיםשקדים קלויים פרוסים2(חוֹרֶף)amarettoamaretto1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 כפות סירופ (בויזנברי, אוכמניות וכו')2 כפות סירופ (בויזנברי, אוכמניות וכו')1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה2(יכול להיות או להרחיק)עמילן תירסעמילן תירס1(קיבלר)(קיבלר)9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשקדים קלויים טחוניםשקדים קלויים טחונים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחצי-חציחצי-חצי1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאבקת סוכר מנופהאבקת סוכר מנופה1(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר, מחולקסוכר, מחולק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון