מתלה של כבש עם עדשים & Jack-by-the-רוטב גידור
Rack של כבש עם עדשים & Jack-by-the-הדג'רוטב יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 17 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 307 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש עוף עוז fl, עדשים g / puy, מיץ לימון, ו ידית של חמאה. 38 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתלה כבש שחור ג'ק, מתלה מיני כבש עם עדשים בלוגה אגוזים ושום מוקפץ, ו מתלה מיני כבש עם עדשים בלוגה אגוזים ושום מוקפץ דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מוסיף את הגזר, בצל, סלרי, טימין ועלה דפנה, ומבשלים מעל חום בינוני עבור 10 דקות כדי לרכך.
מוסיפים את העדשים ומטגנים בעדינות במשך 1-2 דקות.
מוסיפים את המניה, מביאים לרתיחה ומבשלים, נחשפים, במשך 20-25 דקות עד העדשים מבושלים דרך ורוב המניה נספגת.
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
מניחים את הטלה בדיל קלייה, מתבלים היטב וצולים במשך 15-20 דקות עבור נדיר עד בינוני, 25 דקות עבור כל הכבוד. השאר לנוח 5 דקות לפני גילוף לתוך צלעות.
בזמן שה הוא נח, להפוך את הרוטב.
שים את ג ' ק-by-the-גדר במעבד מזון בליץ תוך טפטוף לאט בשמן עד שהוא יוצר עקביות פסטו.
מוסיפים את מיץ הלימון לפי הטעם, ואז מתבלים.
מערבבים את החמאה, החרדל וכל מיצים מן הטלה לתוך העדשים ואת העונה לפי הטעם. מחלקים את העדשים בין צלחות מחוממות, העליון עם הצלעות טפטוף עם הרוטב.