נאוואחו מטגנים לחם עם צ'ילי
המתכון נאוואחו מטגנים לחם עם צ'ילי מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט סופר חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. ללחם הזה יש 579 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. אם יש לכם שמן זית, רסק עגבניות, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו לחם מטגנים נאוואחו, טאקו נבאחו של אמא ולחם פריי הודי, ו טאקו נבאחו של אמא ולחם פריי הודי (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את הצ 'ילי: בקערה חסינת חום, לכסות את אנצ' ו עם 2 כוסות של מים רותחים.
שים את פורצ ' יני בקערה קטנה לכסות עם כוס 1 הנותרים של מים רותחים.
בואו שניהם להשרות עד מתרכך, כ -20 דקות.
הסר את אנצ ' ו מן הנוזל השריית ולהשליך את הגזע ואת הזרעים. דק קוצצים את צ ' ילה; שומרים את הנוזל השריה. לשפשף את פורצ ' יני כדי להסיר כל חצץ דק קוצצים אותם; שומרים את הנוזל השריית.
בתוך תבשיל גדול אמייל יצוק ברזל, מחממים 2 כפות של שמן זית עד כמעט עישון.
מוסיפים חצי מתאו הקרקע בשכבה זוגית ומתבלים במלח ופלפל. צורבים את הבשר מעל חום גבוה במשך 3 דקות מבלי לערבב; להשאיר את הבשר בחתיכות גדולות. בעדינות מערבבים את הבשר וממשיכים לחמם אותו במשך 2 דקות יותר. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הבשר לצלחת; חום את הבשר הנותר.
מחממים את שארית 1 כף שמן זית בתבשיל.
מוסיפים את הבצל ומבשלים על אש נמוכה עד מתרכך, על 10 דקות.
מוסיף את השום ומבשל, ערבוב, עד ריחני, על 2 דקות.
מוסיפים את אבקת צ ' ילה ומבשלים, ערבוב, במשך 4 דקות.
מוסיף את תערובת רסק עגבניות, ציר עוף, אנצ 'ו פורצ' יני.
מוסיפים את הנוזלים ancho ו porcini ספוג, לעצור כאשר אתה מגיע כל חצץ בתחתית. מתבלים עם קמצוץ גדול של מלח ומבשלים מעל חום נמוך בינוני עד שהרוטב מפחית בשליש, כ -10 דקות. מערבבים בעדינות את הבשר וכל מיצים מצטברים ומתבלים במלח ופלפל. לחמם מחדש רק לפני ההגשה.
הפוך את הלחם המטוגן: לנפות יחד את הקמח, קמח תירס, אבקת אפייה ומלח. עם כף עץ, מערבבים במים עד רק מעורבב.
בסיר 2 ליטר, חום 2 אינץ ' של שמן ל 35
מברשת כוס מדידה 1/2 כוס עם שמן יש 2 כפות עץ מוכן. לגרוף חלק 1/2 כוס של הבלילה לתוך השמן החם, ולאחר מכן להשתמש בכפות 2 כדי להפיץ את הבלילה בזהירות לדיסק 6-7 אינץ'. מטגנים את הלחם עד חום זהוב מבושל דרך, כ 2 דקות לכל צד; להנמיך את החום אם השמן הופך חם מדי.
מסננים על מגבות נייר ומעבירים לצלחת ארוחת ערב. למעלה עם צ ' ילי ומגישים בבת אחת. חזור לעשות 7 לחמים יותר ומטגנים לשרת עם צ ' ילי הנותרים.
הפוך קדימה: צ ' ילי יכול להיות בקירור עד 3 ימים; לחמם בעדינות. בלילת הלחם יכולה לעמוד בטמפרטורת החדר עד 30 דקות.