נאן תוצרת בית עם מלאי קופטה
המתכון Naan תוצרת בית עם Malai Koftan מוכן תוך כ 45 דקות,. והוא בהחלט סופר צמחוני אפשרות לאוהבי אוכל הודי. והוא יספק כ 2 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 17 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 574 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהודו מבשלים יש 262 אוהדים. אם יש לכם אבקת אפייה, יוגורט, קמח חיטהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הרבה אנשים באמת אהבו את המתאבן הזה. עם כפית מתכונים דומים: malai kofta, איך לעשות malai kofta, Mughlai Malai Kofta Curry, ו מלאי kofta עם רוטב חריף.
הוראות
מגיש 4מרכיבים:2 כוסות קמח לכל מטרה או קמח חיטה 1 / 2 כוס חלב חם 1 / 2 כוס יוגורט1 / 4 כפית מלח 3 / 4 כפית אבקת אפייה 1 / 2 כפית אפיית סודה 1/2 כפות סוכר 1 / 2 כפות שמן כפות
מערבבים את כל החומרים יבשים יחד ולעשות באר של קמח.עכשיו מערבבים חלב ויוגורט יחד ושופכים חצי ממנו לתוך הבאר ולאט לאט לשלב אותו יחד.אני לא חושב שיש כמות מדויקת של נוזל שיש להוסיף לכמות המדויקת של קמח לעשות בצק מושלם. אז מה שאני עושה הוא להוסיף נוזל לאט ולשלב את כל זה יחד לאט עד בצק רך נעשה. הבצק צריך להיות רך מספיק כדי שתוכל לחפור את האצבע לתוכו מבלי להפעיל לחץ. אם הבצק נדבק יותר מדי ואז להשתמש קצת שמן על היד ולאחר מכן אגרוף לתוך הבצק.מכסים במטלית לחה ולתת לו לשבת במקום חם לפחות 2 שעות.לאחר כמה שעות, אבק לוח העבודה שלך, להוציא את הבצק ולשים אותו במשך כ 2-3 דקות. מחלקים את הבצק לכדורים קטנים יותר (במקרה זה אתה צריך לקבל על 8 כדורים כדי להפוך naans).אבק הלוח שוב לשטח את הכדורים כדי להפוך את הלחם שהוא קצת עבה מוארך.עכשיו מפזרים צד אחד של הלחם עם איזה טעם שאתה רוצה. עשיתי כמון, שום טחון, כוסברה קצוצה וכמה נאנים חמאה פשוטים.
מחממים מחבת תחתית עבה או ווק או כל מחבת תחתית כבדה עם מכסה. ברגע שלה מקום חם יפה בצד רטוב naan למטה אשר מקל ולכסות אותו עם מכסה.
תן לו לבשל במשך כ 30 שניות או עד שאתה רואה בועות על זה.עכשיו לבשל את הצד השני של naan על להבה ישירה של המבער בעזרת מלקחיים. כאשר אתה רואה כמה כתמים חרוך חום אז אתה יודע כי naan נעשה.חונק כמות טובה של חמאה על הנאנים שלך וכשאתה טועם אותם אתה יודע מה זה חיים שלווים!מתכון למלאי קופטה:כמו שאמרתי קודם, הקאופטה המלאי המסורתי עשיר, קרמי ועמוס בשומן. אבל ניסיתי לעשות גרסה לא כל כך שמנה של זה. השתמשתי כופתאות סקווש מגורר במקום כופתאות תפוחי אדמה אבל אתה יכול להשתמש בכל סוג של ירקות. אגב, החומרים Im הולך להיות רישום להלן עלול להפחיד אותך אבל תאמין לי מנה זו אינה מסובכת או קשה בכלל. ואם אתה צריך לנהוג במכונית לצאת ולקנות כמה מרכיבים, לעשות את זה! זה כל כך שווה את המאמץ!
משמש 6מרכיבים:עבור Koftas: 1 בקבוק בינוני דלעת או סקווש (מגורד ומים סחוטים)2 כפית זרעי שומר 2 כפית זרעי כוסברה כפית 1 כפית פתיתי פלפל אדום
קמח תירס כדי לקשור את הכל יחד כדי להפוך לכדורים קטנים יותר מאוחר יותר
עבור רוטב: 1 מפרץ גדול leaf2 הל שחור 3-4 cloves1 כפית אבקת קינמון 3 - 4 לספור פלפל 1/2 כפית זרעי כמון
או במקום 6 מרכיבים לעיל, אתה יכול להשתמש כף של garam masala.1 כוס בצל paste2 כפות שום paste1 כפות ג ' ינג 'ר paste2 ירוק chili1 כוס עגבניות 2 1/2 כפית אבקת כוסברה 1 כפית כורכום 1 כפית כורכום 1 / 4 כוס דל שומן קוטג' cheese6-8 cashews3 כפות חלב 1 / 4 כוס שמן זית
מוסיף קמח תירס מספיק לכל דבר להיקשר יחד היטב.הפוך כדורי סיד בגודל ומטגנים אותם בשמן עמוק בטמפרטורה של איפשהו סביב 350 מעלות. F. מטגנים אותם עד כופתאות להפוך נחמד וחום. משוך אותם החוצה ולנקז את כל השמן הנוסף על מגבת נייר.כיסוני הירקות האלה הם דרך מצוינת לתת לקטנים שלך קצת ירקות. עובד כמו קסם בשבילי בכל פעם!עבור הרוטב: לטחון את עלי המפרץ, הל, ציפורן, פלפל, כמון וקינמון במטחנת קפה כדי להפוך את אבקה.משרים קשיו בחלב במשך כשעה ו -45 דקות ולאחר מכן לעשות משחה מהם.
מחממים שמן במחבת ומושלך בצל, זנגביל ומשחה שום.מבשלים אותו היטב על חום בינוני במשך כ 15 דקות או עד הדבק הופך חום בצבע.עכשיו מוסיפים מלח וכורכום. הסימן כי הבצל שלך הוא טוב הוא כי ברגע שאתה מוסיף מלח, שמן יתחיל להפריד.
מוסיפים אבקת כוסברה ומחית עגבניות. מבשלים אותו עוד 10 דקות או עד שכל המים מהעגבניה נעלמו.עכשיו אתה יכול להוסיף גבינת קוטג ' שלך. צעד זה עשוי להיראות קצת יוצא דופן לאלה המשמשים להוספת שמנת כבדה לרוטב malai kofta או mughlai שלהם אבל תאמין לי על זה! ואני מדבר על גבינת קוטג ' דל שומן boxed אשר יש קצת נוזל בו עם גבינה מתפוררת ולא paneer אתה מקבל בחנויות הודיות.המשך לערבב עד שכל מתפוררים של גבינה להמיס ולאחר מכן להוסיף קשיו להדביק.
מערבבים היטב ולבסוף אתה צריך להוסיף את התבלינים שלך (garam masala) אבקה.
הוסף כ 2 1/2 כוסות מים ולתת לו להתבשל במשך כמה דקות. אני אוהב את הרוטב שלי קצת עבה, אם אתה רוצה אותו דק להוסיף יותר מים.לזרוק את כדורי kofta ולתת לו לרתיחה מהירה. (במקרה של koftas תפוחי אדמה אני מבשל את הרוטב בנפרד ולאחר מכן לשפוך אותו על koftas לפני ההגשה או אחר הם נוטים לקבל רטוב אם נשאר רוטב לזמן מה.) ליהנות koftas שלך עם נאנים תוצרת בית או אורז!0