נאנימו בר Nanaimo Bars
הכנת המנה לוקחת כ 11 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו ברים Nanaimo, ברים Nanaimo, ו ברים Nanaimo (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. קו מחבת מרובע 9 אינץ ' עם רדיד לא מקל או קלף paper.In קערת ערבוב גדולה, מערבבים יחד חמאה מומסת, סוכר וקקאו. מערבבים בביצה ווניל. כאשר חלקה, להוסיף פירורים, אגוזי מלך וקוקוס. לחץ על פירור תערובת בחוזקה לתוך המחבת ואופים במשך 10 דקות.
בואו מגניב completely.In קערת ערבוב, מערבבים יחד חמאה ואבקת סוכר, ואז להכות עם מיקסר חשמלי עד רכות. מקציפים וניל, תערובת פודינג וחלב.
מורחים את המילוי על הקרום המקורר, ואז להירגע במשך כשעה.הכן ציפוי. ממיסים את החמאה או מקצרים עם שבבי השוקולד.
יוצקים מעל הסורגים ומקררים רק עד הסורגים מתחילים להגדיר. לפני השוקולד מקבל קשה מדי, להבקיע את הסורגים לריבועים.