נאפה עמק בזיליקום המבורגרים מעושנים
גשו לסופר וקנו עגבניות מיובשות, עלי חסה, פסטו בזיליקום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו המבורגרים עמק נאפה קברנה, תה קר עמק נאפה, ו עמק נאפה מוחיטו (מתכונים דומים).
הוראות
הכן אש בינונית-חמה בגריל פחם עם כיסוי, או מחממים מראש גריל גז בינוני-גבוה.
כדי להפוך את המיונז, לשלב את החומרים בקערה קטנה ומערבבים היטב. מכסים ומקררים עד הצורך.
כדי להפוך את הקציצות, לשלב את sirloin, זינפנדל, בזיליקום, בצל, פירורי לחם, עגבניות מיובשות שמש, ומלח שום בקערה גדולה. טיפול בבשר מעט ככל האפשר כדי למנוע דחיסתו, לערבב היטב. מחלקים את התערובת לתוך 6 חלקים שווים וליצור את המנות לקציצות כדי להתאים את הלחמניות.
כאשר הגריל מוכן, לצחצח את מתלה הגריל עם שמן צמחי. לזרוק את זרזילי ריחן לח ישירות על האש.
מניחים את הקציצות על המדף, מכסים, ומבשלים, הופכים פעם אחת, עד להעדפה, 5 עד 7 דקות בכל צד עבור בינוני. במהלך הדקות האחרונות של הבישול, מניחים את הלחמניות, בצד לחתוך למטה, על הקצוות החיצוניים של המדף כדי טוסט קל. במהלך הרגע האחרון של הבישול, מעל כל קציצה עם פרוסת גבינה.
כדי להרכיב את ההמבורגרים, להפיץ את המיונז על הצדדים לחתוך של לחמניות. על כל תחתית רול, מניחים עלה חסה, קציצה, פרוסת עגבניות, פרוסת בצל, ו sprig בזיליקום.
מוסיפים את חולצות רול ומגישים.
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
ג ' יימס מקניר שימש כשופט הראשי של בניית המבורגר טוב יותר מאז שהחל ב-1990, כשהוא מוביל הן את תהליך הבחירה האזורי והן את שיפוט תחרות הבישול; כיום הוא יושב ראש התחרות הלאומית. הוא מחברם של יותר מארבעים ספרי בישול, כולל המבורגרים, בשר בקר, עוף, תירס, גריל, פיצה, ואת ספר הבישול עמק נאפה סאטר הביתה, וקיבל פרס של מצוינות מן האגודה הבינלאומית של אנשי מקצוע קולינריים. מקניר מלמד גם שיעורי בישול ונותן הרצאות קולינריות ברחבי הארץ, והופיע בתוכניות טלוויזיה לאומיות ומקומיות רבות. הוא גר בעמק נאפה.