נבטי בריסל בלסמי
נבטי בריסל בלסמי הוא תוספת ללא גלוטן, צמחונית לקטו אובו, ותוספת ראשונית. מתאים ל-6 מנות. תמורת $1.02 למנה, מתכון זה מכסה 16% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 143 קלוריות, 4 גרם חלבון ו-9 גרם שומן. למתכון הזה של Allrecipes יש 1 מעריצים. גשו לסופר וקנו פלפל גרוס, מלח, חמאה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 51%. הציון הזה מוצק. נסו נבטי בריסל בלסמי, נבטי בריסל עם בלסמי וחמוציות, ונבטי בריסל עם בלסמי וחמוציות (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים לרתיחה סיר גדול עם מים מומלחים קלות.
מוסיפים כרוב ניצנים ומבשלים עד לריכוך קל, כ-2 דקות.
מסננים וטובלים מיד במי קרח למשך מספר דקות כדי לעצור את תהליך הבישול.
מחממים שמן זית במחבת על אש בינונית; מבשלים ומערבבים בצל ושום בשמן החם עד שהבצל מתרכך, 5 עד 10 דקות.
מוסיפים נבטי בריסל; מבשלים ומערבבים עד שהנבטים רכים, 8 עד 10 דקות.
מערבבים חומץ בלסמי, חמאה, מלח, פלפל שחור ואבקת שום לתערובת נבטי בריסל; לזרוק למעיל.