נבטי בריסל עם פנקטה, ערמונים וזיתים עשויים להיות רק התוספת שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 8 גרם חלבון, 27 גרם שומן, ובסך הכל של 369 קלוריות. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. אם יש לכם פלפל, חמאה, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וראשוני דיאטה. עם כפית ציון 53%, המנה הזו מוצקה. נסו נבטי בריסל עם פנצ'טן וערמונים, נבטי בריסל עם ערמונים, פנצ'טן ופטרוזיליה, ו נבטי בריסל עם ערמונים, פנצ'טן ופטרוזיליה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים שמן במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים פנצ ' טה ומבשלים 5 דקות או עד שהוא מתחיל להיות פריך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
3
מוסיפים נבטי בריסל, בצל ושום, ומקפיצים עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
4
מוסיפים 3 כוסות מים, ערמונים, ו -3 המרכיבים הבאים. מנמיכים את האש לנמוך, ומבשלים 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
ערמונים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
5
מוסיפים חמאה ומערבבים עד להמסה. מתבלים במלח ופלפל.