נגיסי עוף פריכים
נגיסי עוף קריספי דורש סביב 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 159 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן למנה. מתאים ל-10 מנות. לכי לחנות וקחי שימורי משמש, מים, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: נגיסי עוף פריכים, נגיסי עוף אפויים פריכים, ו נגיסי עוף אפויים פריכים.
הוראות
מקציפים ביצה, מלח ופלפל יחד בקערה.
יוצקים דגנים כתושים לתוך קערה נפרדת. חתיכות עוף מעיל בתערובת ביצה. הקש חתיכות עוף לתוך דגני בוקר עד מצופה.
מחממים שמן וחמאה יחד במחבת על חום בינוני; מבשלים ומערבבים עוף עד ציפוי זהוב חום ובשר הוא כבר לא ורוד במרכז, על 7 דקות.
להקציף שימורים ומים יחד בסיר מעל בינוני נמוך עד מחומם דרך וחלק, 2 עד 3 דקות.
מגישים רוטב משמש עם נגיסי עוף.