פופובר של השף ג'ון
אם יש לכם גבינת צ'דר, פלפל קאיין, קמח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות זול. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. עם כפית ציון 27%, המנה הזו לא כל כך מרהיבה. נסו פאי הרועים של השף ג'ון, לזניה של השף ג'ון, ו עוף הכרמל של השף ג'ון (מתכונים דומים).
הוראות
משמנים תבנית מאפינס בת 6 פח בחמאה ותרסיס בישול.
הקציפו ביצים, חלב, קמח, מלח ופלפל קאיין יחד בקערה קטנה עד לקבלת תערובת חלקה.
יוצקים את הבלילה לכל תבנית מאפינס וממלאים עד כ -3 / 4 מהדרך במעלה הדפנות.
מפזרים על 1 כפית גבינת צ ' דר מגוררת על גבי כל פופובר.
מניחים את התבנית בתנור קר.
מחממים ל -450 מעלות צלזיוס (230 מעלות צלזיוס) ואופים עד שהם תפוחים ושחומים היטב, כ-30 דקות.