קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 40 דק.
מנות16
ציון בריאות6
מגזין

נגנב

נגנב
המתכון סטולאן מוכן בערך 6 שעות ו -40 דקות וזה בהחלט מדהים צמחוני ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. יש קינוח זה 362 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו אבקת סוכר, קמח, שקדים בלאנקים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו Stollen, Stollen, ו Stollen (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את כל המרכיבים בצנצנת ליטר וחותמים את הצנצנת.
2
תן לו לשבת בטמפרטורת החדר לילה או עד 3 ימים, מפנה את הצנצנת מדי פעם. לחלופין, מניחים את החומרים בסיר קטן על אש נמוכה. לחמם את התערובת, ערבוב מדי פעם, רק עד קיטור מתחיל לעלות מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
מחממים את החלב בסיר קטן על חום בינוני עד שהוא נרשם בין 49° ו130 על מדחום מיידי לקרוא.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
הסר מהחום.
3
מניחים את הקמח, סוכר, ושמרים בקערה של מערבל לעמוד להקציף ביד לשלב.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים את החלב ומקציפים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
מוסיפים את הביצה ומקציפים עד בשילוב שווה.מכסים את הקערה בחוזקה בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
הסר את לעטוף פלסטיק מהספוג, לצרף את הקערה למיקסר, ולהתאים את המיקסר עם מצורף משוט. הפעל את המיקסר למהירות בינונית והוסף את החלק חמאה 1 בכל פעם, ומאפשר לכל פיסה לשלב לפני הוספת הבא, על 5 דקות בסך הכל.להפחית את המהירות בינוני נמוך, להוסיף את הסוכר, הל, מלח, תמצית שקדים, אגוז מוסקט, זרעי וניל, ולערבב עד הבצק מתחיל לאסוף מסה 1 על המשוט, על 10 דקות. עצור את המיקסר, באמצעות מרית גומי או מגרדת קערת גומי, לגרד את הצדדים של הקערה ואת המשוט.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
הסר את המשוט לצרף את הוו בצק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
3
הוסף את תערובת הפירות השמורה (כולל כל נוזל unabsorbed) ושקדים ומערבבים במהירות נמוכה עד incorporated, כ 2 דקות. בהדרגה להוסיף 2 כוסות של הקמח, 1/4 כוס בכל פעם, על 5 דקות בסך הכל. לאחר הוספת כל הקמח, המשך לערבב עד שהבצק מתחיל להתרחק מהקערה, כ -3 עד 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מפזרים משטח עבודה עם 1/2 כוס קמח לגרד את הבצק החוצה על זה. ללוש את הבצק, דוחף כל פרי או חתיכות אגוז בחזרה באותה נפילה, עד שכל הקמח משולב ואת הבצק מרגיש מעט דביק ומוצק למדי, על 7 דקות. (אם הבצק מרגיש דביק מאוד, ללוש את הנותרים 1/4 כוס קמח.) קל מעיל קערה גדולה עם שמן צמחי או תרסיס בישול. לעצב את הבצק לכדור, למקם אותו בקערה, להפוך אותו מעיל אותו בשמן, ולכסות את הקערה בחוזקה עם ניילון לעטוף.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
תן את הבצק לעלות במקום חם עד הוכפל בגודל, על 1 שעה.להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה לא משוריין ולחלק אותו לשניים עם סכין חדה או מגרד דביק. לעצב כל חתיכה לכדור, לכסות בניילון נצמד, ולתת לנוח במשך 15 דקות.מחלקים את מרציפן או להדביק שקדים במחצית לגלגל כל חתיכה לתוך גליל כ 11 אינץ ' ארוך; להפריש. לטפוח כל פיסת בצק לתוך סגלגל מדידה 12 אינץ 'ארוך ו 9 אינץ' רחב בנקודה הרחבה ביותר שלה. (אם הבצק נדבק בכל נקודה, אבק אותו קלות עם קמח.) באמצעות הצד של היד שלך, לעשות דיכאון לאורכו במורד המרכז של כל אליפסה.
מרכיבים שתצטרך
מרציפןמרציפן
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
6
מניחים גליל של מרציפן או ממרח שקדים בכל דיכאון. הרם 1 צד ארוך של כל אליפסה מעל מרציפן או להדביק שקדים כדי לצרף אותו (כאילו סגירת ספר), הצבת את החלק העליון על 1 אינץ ' מקצה החלק התחתון. קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
מרציפןמרציפן
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
מניחים את הלחם stollen על תבנית האפייה, משאיר 3 אינץ ' של מקום ביניהם. מכסים בניילון נצמד ונותנים לעלייה במקום חם עד להגדלת נפח בחצי, כ 45 עד 60 דקות. בינתיים, לחמם את התנור ל 177° ולסדר מתלה בשליש התחתון.לחשוף את הכיכרות ואופים עד השחמה ומדחום מוכנס לתוך החלק העבה רושם195 (לבדוק כמה כתמים כי אתה עלול להכות כיס של מרציפן), על 35 עד 40 דקות. בינתיים, להמס את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
מרציפןמרציפן
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
להעביר את הכיכרות למתלה תיל ומיד לצחצח את הכיכרות עם החמאה, באמצעות כל זה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
9
מניחים 1/4 כוס אבקת הסוכר במסננת בסדר רשת לנפות אותו מעל stollen (צריך להיות ציפוי נדיב). חזור אם אבקת הסוכר מתחיל להמיס כתמים.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
10
תנו ללחם להתקרר לגמרי, בערך 40 דקות. לפני ההגשה, אבק עם אבקת סוכר נוספת במידת הצורך. כדי לשרת, לחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ ' עם סכין משונן.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים

מרכיבים

1חתיכות טופי הית' ברתמצית שקדים טהורתמצית שקדים טהור340דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.מרציפן או ממרח שקדיםמרציפן או ממרח שקדים156דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.כוס שקדים שלמים blanched (על, קצוץ גסכוס שקדים שלמים blanched (על, קצוץ גס1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרברנדי או רום כההברנדי או רום כהה1כף. חומץ ביין אדוםביצה, בטמפרטורת החדרביצה, בטמפרטורת החדר5911 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרה, בתוספת יותר לפי הצורךקמח לכל מטרה, בתוספת יותר לפי הצורך1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרצימוקים זהובים, הידוע גם בשם sultanasצימוקים זהובים, הידוע גם בשם sultanas791 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי2חתיכות טופי הית' ברהל קרקעהל קרקע1חתיכות טופי הית' בראגוז מוסקט מגורד טריאגוז מוסקט מגורד טרי113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.3/4 כוס קטן-קוביות מסוכר כתום גרידה (אודות3/4 כוס קטן-קוביות מסוכר כתום גרידה (אודות591 לב מפאלדי טרי אם אפשררול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב1771 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1אוראו ממולאים כפוליםמלח משובחמלח משובח43 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה ללא מלח (מקל 1/2)חמאה ללא מלח (מקל 1/2)1שעועית וניל, פיצול לאורכו, זרעים גירדו ושמורותשעועית וניל, פיצול לאורכו, זרעים גירדו ושמורות3551 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת14דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.מנות שמרים rapid-rise (4 1/2 כפיות)מנות שמרים rapid-rise (4 1/2 כפיות)

יין מומלץ: Dornfelder, ריזלינג

גרמנית עובדת ממש טוב עם Dornfelder וריזלינג. בירה אולי נראית כמו הבחירה הטבעית לאוכל גרמני, אבל ריזלינג גרמני זוגות להפליא עם פירות ים ושניצל, בעוד אדום גרמני כמו Dornfelder הולך טוב עם בשר בקר ובשר משחק. היינץ Eifel שיין Dornfelder מתוק אדום עם 3.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red
Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red
ההשתקפות של קרני השמש מנהר הריין עוזרת להבשיל את הענבים האדומים הלבביים האלה, ובכך לייצר יין בעל גוף מלא עם טעמים של פירות אדומים כהים עם מתיקות מאוזנת היטב.ליהנות מעט מקורר בכוחות עצמו או עם גבינות, פסטה סלטים ודגים.