המתכון סטולאן מוכן בערך 6 שעות ו -40 דקות וזה בהחלט מדהים צמחוני ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. יש קינוח זה 362 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו אבקת סוכר, קמח, שקדים בלאנקים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו Stollen, Stollen, ו Stollen (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את כל המרכיבים בצנצנת ליטר וחותמים את הצנצנת.
2
תן לו לשבת בטמפרטורת החדר לילה או עד 3 ימים, מפנה את הצנצנת מדי פעם. לחלופין, מניחים את החומרים בסיר קטן על אש נמוכה. לחמם את התערובת, ערבוב מדי פעם, רק עד קיטור מתחיל לעלות מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוף
1
מחממים את החלב בסיר קטן על חום בינוני עד שהוא נרשם בין 49° ו130 על מדחום מיידי לקרוא.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
הסר מהחום.
3
מניחים את הקמח, סוכר, ושמרים בקערה של מערבל לעמוד להקציף ביד לשלב.
הסר את לעטוף פלסטיק מהספוג, לצרף את הקערה למיקסר, ולהתאים את המיקסר עם מצורף משוט. הפעל את המיקסר למהירות בינונית והוסף את החלק חמאה 1 בכל פעם, ומאפשר לכל פיסה לשלב לפני הוספת הבא, על 5 דקות בסך הכל.להפחית את המהירות בינוני נמוך, להוסיף את הסוכר, הל, מלח, תמצית שקדים, אגוז מוסקט, זרעי וניל, ולערבב עד הבצק מתחיל לאסוף מסה 1 על המשוט, על 10 דקות. עצור את המיקסר, באמצעות מרית גומי או מגרדת קערת גומי, לגרד את הצדדים של הקערה ואת המשוט.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלי
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
הוסף את תערובת הפירות השמורה (כולל כל נוזל unabsorbed) ושקדים ומערבבים במהירות נמוכה עד incorporated, כ 2 דקות. בהדרגה להוסיף 2 כוסות של הקמח, 1/4 כוס בכל פעם, על 5 דקות בסך הכל. לאחר הוספת כל הקמח, המשך לערבב עד שהבצק מתחיל להתרחק מהקערה, כ -3 עד 5 דקות יותר.
מפזרים משטח עבודה עם 1/2 כוס קמח לגרד את הבצק החוצה על זה. ללוש את הבצק, דוחף כל פרי או חתיכות אגוז בחזרה באותה נפילה, עד שכל הקמח משולב ואת הבצק מרגיש מעט דביק ומוצק למדי, על 7 דקות. (אם הבצק מרגיש דביק מאוד, ללוש את הנותרים 1/4 כוס קמח.) קל מעיל קערה גדולה עם שמן צמחי או תרסיס בישול. לעצב את הבצק לכדור, למקם אותו בקערה, להפוך אותו מעיל אותו בשמן, ולכסות את הקערה בחוזקה עם ניילון לעטוף.
תן את הבצק לעלות במקום חם עד הוכפל בגודל, על 1 שעה.להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה לא משוריין ולחלק אותו לשניים עם סכין חדה או מגרד דביק. לעצב כל חתיכה לכדור, לכסות בניילון נצמד, ולתת לנוח במשך 15 דקות.מחלקים את מרציפן או להדביק שקדים במחצית לגלגל כל חתיכה לתוך גליל כ 11 אינץ ' ארוך; להפריש. לטפוח כל פיסת בצק לתוך סגלגל מדידה 12 אינץ 'ארוך ו 9 אינץ' רחב בנקודה הרחבה ביותר שלה. (אם הבצק נדבק בכל נקודה, אבק אותו קלות עם קמח.) באמצעות הצד של היד שלך, לעשות דיכאון לאורכו במורד המרכז של כל אליפסה.
מניחים גליל של מרציפן או ממרח שקדים בכל דיכאון. הרם 1 צד ארוך של כל אליפסה מעל מרציפן או להדביק שקדים כדי לצרף אותו (כאילו סגירת ספר), הצבת את החלק העליון על 1 אינץ ' מקצה החלק התחתון. קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
מרציפן
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץ
7
מניחים את הלחם stollen על תבנית האפייה, משאיר 3 אינץ ' של מקום ביניהם. מכסים בניילון נצמד ונותנים לעלייה במקום חם עד להגדלת נפח בחצי, כ 45 עד 60 דקות. בינתיים, לחמם את התנור ל 177° ולסדר מתלה בשליש התחתון.לחשוף את הכיכרות ואופים עד השחמה ומדחום מוכנס לתוך החלק העבה רושם195 (לבדוק כמה כתמים כי אתה עלול להכות כיס של מרציפן), על 35 עד 40 דקות. בינתיים, להמס את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
מרציפן
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
רוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
להעביר את הכיכרות למתלה תיל ומיד לצחצח את הכיכרות עם החמאה, באמצעות כל זה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
9
מניחים 1/4 כוס אבקת הסוכר במסננת בסדר רשת לנפות אותו מעל stollen (צריך להיות ציפוי נדיב). חזור אם אבקת הסוכר מתחיל להמיס כתמים.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוב
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
10
תנו ללחם להתקרר לגמרי, בערך 40 דקות. לפני ההגשה, אבק עם אבקת סוכר נוספת במידת הצורך. כדי לשרת, לחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ ' עם סכין משונן.
גרמנית עובדת ממש טוב עם Dornfelder וריזלינג. בירה אולי נראית כמו הבחירה הטבעית לאוכל גרמני, אבל ריזלינג גרמני זוגות להפליא עם פירות ים ושניצל, בעוד אדום גרמני כמו Dornfelder הולך טוב עם בשר בקר ובשר משחק. היינץ Eifel שיין Dornfelder מתוק אדום עם 3.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.