נגנב
המתכון סטולאן מוכן בערך 6 שעות ו -40 דקות וזה בהחלט מדהים צמחוני ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. יש קינוח זה 362 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו אבקת סוכר, קמח, שקדים בלאנקים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו Stollen, Stollen, ו Stollen (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את כל המרכיבים בצנצנת ליטר וחותמים את הצנצנת.
תן לו לשבת בטמפרטורת החדר לילה או עד 3 ימים, מפנה את הצנצנת מדי פעם. לחלופין, מניחים את החומרים בסיר קטן על אש נמוכה. לחמם את התערובת, ערבוב מדי פעם, רק עד קיטור מתחיל לעלות מהמחבת.
מחממים את החלב בסיר קטן על חום בינוני עד שהוא נרשם בין 49° ו130 על מדחום מיידי לקרוא.
מניחים את הקמח, סוכר, ושמרים בקערה של מערבל לעמוד להקציף ביד לשלב.
מוסיפים את החלב ומקציפים עד חלקה.
מוסיפים את הביצה ומקציפים עד בשילוב שווה.מכסים את הקערה בחוזקה בניילון נצמד.
הסר את לעטוף פלסטיק מהספוג, לצרף את הקערה למיקסר, ולהתאים את המיקסר עם מצורף משוט. הפעל את המיקסר למהירות בינונית והוסף את החלק חמאה 1 בכל פעם, ומאפשר לכל פיסה לשלב לפני הוספת הבא, על 5 דקות בסך הכל.להפחית את המהירות בינוני נמוך, להוסיף את הסוכר, הל, מלח, תמצית שקדים, אגוז מוסקט, זרעי וניל, ולערבב עד הבצק מתחיל לאסוף מסה 1 על המשוט, על 10 דקות. עצור את המיקסר, באמצעות מרית גומי או מגרדת קערת גומי, לגרד את הצדדים של הקערה ואת המשוט.
הסר את המשוט לצרף את הוו בצק.
הוסף את תערובת הפירות השמורה (כולל כל נוזל unabsorbed) ושקדים ומערבבים במהירות נמוכה עד incorporated, כ 2 דקות. בהדרגה להוסיף 2 כוסות של הקמח, 1/4 כוס בכל פעם, על 5 דקות בסך הכל. לאחר הוספת כל הקמח, המשך לערבב עד שהבצק מתחיל להתרחק מהקערה, כ -3 עד 5 דקות יותר.
מפזרים משטח עבודה עם 1/2 כוס קמח לגרד את הבצק החוצה על זה. ללוש את הבצק, דוחף כל פרי או חתיכות אגוז בחזרה באותה נפילה, עד שכל הקמח משולב ואת הבצק מרגיש מעט דביק ומוצק למדי, על 7 דקות. (אם הבצק מרגיש דביק מאוד, ללוש את הנותרים 1/4 כוס קמח.) קל מעיל קערה גדולה עם שמן צמחי או תרסיס בישול. לעצב את הבצק לכדור, למקם אותו בקערה, להפוך אותו מעיל אותו בשמן, ולכסות את הקערה בחוזקה עם ניילון לעטוף.
תן את הבצק לעלות במקום חם עד הוכפל בגודל, על 1 שעה.להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה לא משוריין ולחלק אותו לשניים עם סכין חדה או מגרד דביק. לעצב כל חתיכה לכדור, לכסות בניילון נצמד, ולתת לנוח במשך 15 דקות.מחלקים את מרציפן או להדביק שקדים במחצית לגלגל כל חתיכה לתוך גליל כ 11 אינץ ' ארוך; להפריש. לטפוח כל פיסת בצק לתוך סגלגל מדידה 12 אינץ 'ארוך ו 9 אינץ' רחב בנקודה הרחבה ביותר שלה. (אם הבצק נדבק בכל נקודה, אבק אותו קלות עם קמח.) באמצעות הצד של היד שלך, לעשות דיכאון לאורכו במורד המרכז של כל אליפסה.
מניחים גליל של מרציפן או ממרח שקדים בכל דיכאון. הרם 1 צד ארוך של כל אליפסה מעל מרציפן או להדביק שקדים כדי לצרף אותו (כאילו סגירת ספר), הצבת את החלק העליון על 1 אינץ ' מקצה החלק התחתון. קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
מניחים את הלחם stollen על תבנית האפייה, משאיר 3 אינץ ' של מקום ביניהם. מכסים בניילון נצמד ונותנים לעלייה במקום חם עד להגדלת נפח בחצי, כ 45 עד 60 דקות. בינתיים, לחמם את התנור ל 177° ולסדר מתלה בשליש התחתון.לחשוף את הכיכרות ואופים עד השחמה ומדחום מוכנס לתוך החלק העבה רושם195 (לבדוק כמה כתמים כי אתה עלול להכות כיס של מרציפן), על 35 עד 40 דקות. בינתיים, להמס את החמאה.
להעביר את הכיכרות למתלה תיל ומיד לצחצח את הכיכרות עם החמאה, באמצעות כל זה.
מניחים 1/4 כוס אבקת הסוכר במסננת בסדר רשת לנפות אותו מעל stollen (צריך להיות ציפוי נדיב). חזור אם אבקת הסוכר מתחיל להמיס כתמים.
תנו ללחם להתקרר לגמרי, בערך 40 דקות. לפני ההגשה, אבק עם אבקת סוכר נוספת במידת הצורך. כדי לשרת, לחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ ' עם סכין משונן.