קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 40 דק.
מנות16
ציון בריאות6
מגזין

נגנב

נגנב
המתכון סטולאן מוכן בערך 6 שעות ו -40 דקות וזה בהחלט מדהים צמחוני ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. יש קינוח זה 362 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו אבקת סוכר, קמח, שקדים בלאנקים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו Stollen, Stollen, ו Stollen (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את כל המרכיבים בצנצנת ליטר וחותמים את הצנצנת.
2
תן לו לשבת בטמפרטורת החדר לילה או עד 3 ימים, מפנה את הצנצנת מדי פעם. לחלופין, מניחים את החומרים בסיר קטן על אש נמוכה. לחמם את התערובת, ערבוב מדי פעם, רק עד קיטור מתחיל לעלות מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
מחממים את החלב בסיר קטן על חום בינוני עד שהוא נרשם בין 49° ו130 על מדחום מיידי לקרוא.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
הסר מהחום.
3
מניחים את הקמח, סוכר, ושמרים בקערה של מערבל לעמוד להקציף ביד לשלב.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מוסיפים את החלב ומקציפים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
5
מוסיפים את הביצה ומקציפים עד בשילוב שווה.מכסים את הקערה בחוזקה בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
1
הסר את לעטוף פלסטיק מהספוג, לצרף את הקערה למיקסר, ולהתאים את המיקסר עם מצורף משוט. הפעל את המיקסר למהירות בינונית והוסף את החלק חמאה 1 בכל פעם, ומאפשר לכל פיסה לשלב לפני הוספת הבא, על 5 דקות בסך הכל.להפחית את המהירות בינוני נמוך, להוסיף את הסוכר, הל, מלח, תמצית שקדים, אגוז מוסקט, זרעי וניל, ולערבב עד הבצק מתחיל לאסוף מסה 1 על המשוט, על 10 דקות. עצור את המיקסר, באמצעות מרית גומי או מגרדת קערת גומי, לגרד את הצדדים של הקערה ואת המשוט.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
הסר את המשוט לצרף את הוו בצק.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3
הוסף את תערובת הפירות השמורה (כולל כל נוזל unabsorbed) ושקדים ומערבבים במהירות נמוכה עד incorporated, כ 2 דקות. בהדרגה להוסיף 2 כוסות של הקמח, 1/4 כוס בכל פעם, על 5 דקות בסך הכל. לאחר הוספת כל הקמח, המשך לערבב עד שהבצק מתחיל להתרחק מהקערה, כ -3 עד 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מפזרים משטח עבודה עם 1/2 כוס קמח לגרד את הבצק החוצה על זה. ללוש את הבצק, דוחף כל פרי או חתיכות אגוז בחזרה באותה נפילה, עד שכל הקמח משולב ואת הבצק מרגיש מעט דביק ומוצק למדי, על 7 דקות. (אם הבצק מרגיש דביק מאוד, ללוש את הנותרים 1/4 כוס קמח.) קל מעיל קערה גדולה עם שמן צמחי או תרסיס בישול. לעצב את הבצק לכדור, למקם אותו בקערה, להפוך אותו מעיל אותו בשמן, ולכסות את הקערה בחוזקה עם ניילון לעטוף.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
תן את הבצק לעלות במקום חם עד הוכפל בגודל, על 1 שעה.להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה לא משוריין ולחלק אותו לשניים עם סכין חדה או מגרד דביק. לעצב כל חתיכה לכדור, לכסות בניילון נצמד, ולתת לנוח במשך 15 דקות.מחלקים את מרציפן או להדביק שקדים במחצית לגלגל כל חתיכה לתוך גליל כ 11 אינץ ' ארוך; להפריש. לטפוח כל פיסת בצק לתוך סגלגל מדידה 12 אינץ 'ארוך ו 9 אינץ' רחב בנקודה הרחבה ביותר שלה. (אם הבצק נדבק בכל נקודה, אבק אותו קלות עם קמח.) באמצעות הצד של היד שלך, לעשות דיכאון לאורכו במורד המרכז של כל אליפסה.
מרכיבים שתצטרך
מרציפןמרציפן
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
6
מניחים גליל של מרציפן או ממרח שקדים בכל דיכאון. הרם 1 צד ארוך של כל אליפסה מעל מרציפן או להדביק שקדים כדי לצרף אותו (כאילו סגירת ספר), הצבת את החלק העליון על 1 אינץ ' מקצה החלק התחתון. קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
מרציפןמרציפן
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
7
מניחים את הלחם stollen על תבנית האפייה, משאיר 3 אינץ ' של מקום ביניהם. מכסים בניילון נצמד ונותנים לעלייה במקום חם עד להגדלת נפח בחצי, כ 45 עד 60 דקות. בינתיים, לחמם את התנור ל 177° ולסדר מתלה בשליש התחתון.לחשוף את הכיכרות ואופים עד השחמה ומדחום מוכנס לתוך החלק העבה רושם195 (לבדוק כמה כתמים כי אתה עלול להכות כיס של מרציפן), על 35 עד 40 דקות. בינתיים, להמס את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
מרציפןמרציפן
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
להעביר את הכיכרות למתלה תיל ומיד לצחצח את הכיכרות עם החמאה, באמצעות כל זה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
9
מניחים 1/4 כוס אבקת הסוכר במסננת בסדר רשת לנפות אותו מעל stollen (צריך להיות ציפוי נדיב). חזור אם אבקת הסוכר מתחיל להמיס כתמים.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
10
תנו ללחם להתקרר לגמרי, בערך 40 דקות. לפני ההגשה, אבק עם אבקת סוכר נוספת במידת הצורך. כדי לשרת, לחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ ' עם סכין משונן.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים

מרכיבים

1חתיכות טופי הית' ברתמצית שקדים טהורתמצית שקדים טהור340חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'מרציפן או ממרח שקדיםמרציפן או ממרח שקדים156חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'כוס שקדים שלמים blanched (על, קצוץ גסכוס שקדים שלמים blanched (על, קצוץ גס1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרברנדי או רום כההברנדי או רום כהה1כף. חומץ ביין אדוםביצה, בטמפרטורת החדרביצה, בטמפרטורת החדר5911 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרה, בתוספת יותר לפי הצורךקמח לכל מטרה, בתוספת יותר לפי הצורך1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרצימוקים זהובים, הידוע גם בשם sultanasצימוקים זהובים, הידוע גם בשם sultanas791 לב מפאלדי טרי אם אפשרקלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים2חתיכות טופי הית' ברהל קרקעהל קרקע1חתיכות טופי הית' בראגוז מוסקט מגורד טריאגוז מוסקט מגורד טרי113חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'3/4 כוס קטן-קוביות מסוכר כתום גרידה (אודות3/4 כוס קטן-קוביות מסוכר כתום גרידה (אודות591 לב מפאלדי טרי אם אפשר5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O1771 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1אוראו ממולאים כפוליםמלח משובחמלח משובח42 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחמאה ללא מלח (מקל 1/2)חמאה ללא מלח (מקל 1/2)1שעועית וניל, פיצול לאורכו, זרעים גירדו ושמורותשעועית וניל, פיצול לאורכו, זרעים גירדו ושמורות3551 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת14חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'מנות שמרים rapid-rise (4 1/2 כפיות)מנות שמרים rapid-rise (4 1/2 כפיות)

יין מומלץ: Dornfelder, ריזלינג

גרמנית עובדת ממש טוב עם Dornfelder וריזלינג. בירה אולי נראית כמו הבחירה הטבעית לאוכל גרמני, אבל ריזלינג גרמני זוגות להפליא עם פירות ים ושניצל, בעוד אדום גרמני כמו Dornfelder הולך טוב עם בשר בקר ובשר משחק. היינץ Eifel שיין Dornfelder מתוק אדום עם 3.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red
Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red
ההשתקפות של קרני השמש מנהר הריין עוזרת להבשיל את הענבים האדומים הלבביים האלה, ובכך לייצר יין בעל גוף מלא עם טעמים של פירות אדומים כהים עם מתיקות מאוזנת היטב.ליהנות מעט מקורר בכוחות עצמו או עם גבינות, פסטה סלטים ודגים.