נגנב
המתכון Stollen יכול לספק את התשוקה האירופית שלך בערך 12 שעות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 142 קלוריות. והוא מספק כ 32 מנות . לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. גשו לסופר וקנו שמרים, ביצים, אבקת סוכר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו Stollen, Stollen, ו Stollen (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, להמיס שמרים במים חמים 3/4 כוס. הכה בסוכר מגורען, מלח, ביצים, חלמון ביצה, 1/2 כוס חמאה ו 1 3/4 כוסות קמח עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית 10 דקות, גירוד קערה כל הזמן. מערבבים בקמח שנותר, את השקדים, אתרוג, דובדבנים, צימוקים וקליפת לימון. לגרד את הבלילה מהצד של הקערה. לכסות ולתת לעלות במקום חם 1 1/2 עד 2 שעות או עד כפול. (הבצק מוכן אם ההזחה נשארת כאשר נגע.) מכסה ומקרר ביצה לבן.
מערבבים את הבלילה על ידי מכות על 25 משיכות. מכסים בחוזקה ומקררים לפחות 8 שעות או לילה.
מניחים בצק על משטח משוריין היטב; פונים מעיל עם קמח. לחלק לשניים; לחץ על כל חצי לתוך 10x7 אינץ ' סגלגל.
מורחים עם 1 כף חמאה. מקפלים אליפסות לאורך במחצית; הקש רק מקופל קצה בחוזקה.
מניחים על גיליון עוגיות. מקציפים ביצה לבן 1 כף מים; מברשת על אליפסות מקופלות. מכסים ולתת לעלות במקום חם 45 עד 60 דקות או עד כפול.
אופים 20 עד 25 דקות או עד חום זהוב.
בקערה בינונית, מערבבים אבקת סוכר וחלב עד חלקה.
מורחים זיגוג על סטולן החם.