נזיד סקווש בקר ודלורית
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו יין מרסלה, קמח, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו נזיד בקר דלורית, נזיד סקווש בקר ודלורית בבישול איטי-מזין את המשפחה שלי, ו תבשיל בקר דלורית (סיר מיידי, סיר לחץ או סיר איטי) (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בסיר מרק גדול חום 3 כפות של שמן זית על אש בינונית.
מוסיף את הבצל, שום, רוזמרין, טימין ו לטגן עד הבצל מכרז, על 2 דקות. לזרוק את קוביות הבשר במלח ופלפל וקמח. תגביר את החום ל-med-high ותוסיף את הבשר לסיר. מבשלים עד הבשר הוא השחמה וזהב בקצוות, על 5 דקות.
תוסיף את יין מרסלה. באמצעות כף עץ, בעדינות מערבבים את כל החלקים החומים מתחתית המחבת.
מוסיפים את דלעת סקווש ועגבניות מיובשות ומערבבים לשלב.
מוסיפים מספיק מרק בשר רק כדי לכסות את הבשר והדלעת. מביאים את התבשיל לרתיחה מעל חום גבוה, ואז להפחית את החום נמוך ומבשלים, מכוסה, במשך 1 שעה. מתבלים את התבשיל עם מלח ופלפל נוספים לפי הטעם.