ניו אינגלנד צדפה צ'אודר
ניתן להכין את המתכון של ניו אינגלנד קלאם צ'אודר תוך כ-30 דקות . למנה זו יש 471 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -35 גרם שומן למנה. מתאים ל-8 מנות. תמורת $1.18 למנה , מתכון זה מכסה 12% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 5 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם טימין, גרגרי פלפל, סלרי וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה פסקטרית . מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 39% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו New England Clam Chowder , New England Clam Chowder ו- New England Clam Chowder .
הוראות
שטפו את הצדפות מספר פעמים במים קרים. ודא שכל הצדפות סגורות. השלך את כל הצדפות שנותרו פתוחות לאחר הקשה על הקליפה. בסיר גדול על אש גבוהה, מוסיפים 2 כוסות מים, את הבצל, הסלרי, הטימין, עלה דפנה אחד וגרגרי הפלפל.
מוסיפים את הצדפות, מכסים ומאדים עד שכל הצדפות נפתחות.
מוציאים את הצדפות מהנוזל ומוציאים אותן מהקליפות. קוצצים את הצדפות לחתיכות קטנות ומניחים בצד. מסננים את המיץ במסננת דקה ושומרים.
מבשלים את הבייקון בסיר תחתון כבד על אש בינונית, עד שהוא הופך ופריך.
מוסיפים את הבצלים, את 3 עלי הדפנה הנותרים, את הטימין, הפלפל האדום הכתוש והחמאה. מבשלים עד שהבצל שקוף.
מוסיפים את תפוחי האדמה ואת מיץ הצדפות השמור. מבשלים עד שתפוחי האדמה רכים.
מוסיפים את השמנת הכבדה והצדפות הקצוצות ומבשלים כ-5 דקות. מתבלים קלות במלח ופלפל, לפי הטעם, ומערבבים פנימה את הפטרוזיליה הקצוצה.
מגישים בקערות עם פצפוצי צדפות.
יין מומלץ: שרדונה, משקה אלכוהולי, שדי פסיון אם ), מרכיב, קטגוריית מוצרי מזון, סוביניון בלאן, (ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות), יין לבן יבש, ריזלינג, 3 כפות חרדל יבש,, סוג פריט בתפריט
צדפה צ'אודר בתפריט? נסה להתאים עם שרדונה, משקה אלכוהולי ויין לבן. חמין יכול להפיק תועלת מלבן פריך לחתוך דרך המרק העשיר והקרמי - או שאתה יכול ללכת בגדול או ללכת הביתה עם שרדונה עשיר וחמאתי. אתה יכול לנסות את Taittinger Brut La Francaise. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-45 דולר לבקבוק.
![טייטינגר ברוט לה פרנסז]()
טייטינגר ברוט לה פרנסז
שמפניה זו היא תערובת של כ-30 כרמי שרדונה ופינו נואר, בהתאמה 40% ו-60% מהכלל, מכמה בצירים של ענבים שהבשילו בצורה מושלמת.