קושיקשה
מוכן ב47 דק.
מנות4
ציון בריאות14
מגזין

ניוקי ניקואז

ניוקי ניקואז
המתכון ניוקי ניקואז יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 47 דקות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 22 גרם חלבון, 31 גרם שומן, ובסך הכל של 607 קלוריות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 22% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, שמן זית, קליפת תפוז וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 60%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: ראגו טלה עם ניוקי תפוחי אדמה: פסטיצ'יו די אגנלו קון ניוקי די פטטה, ניוקי אלה רומנה (ניוקי סולת רומאית), ו ניוקי-מחבת ניוקי עוף.

הוראות

1
מחממים את השמן במחבת בינונית על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
2
מוסיפים את הבייקון והשום; מבשלים עד שהבייקון מתחיל להשחים, כ -4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת
3
מוסיפים את הבשר הטחון; מבשלים, תוך ערבוב, 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
4
מוסיפים את הברנדי, שאלוט, גזר, סלרי ורסק עגבניות; מבשלים עד שהירקות מתרככים, כ -4 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
5
מרסקים את העגבניות לתבנית בידיים ומוסיפים מיצים מהפחית. מערבבים פנימה את המרק, עלה הדפנה, קליפת התפוז והזיתים. מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש; מכסים ומבשלים 20 דקות. לחשוף, להגביר את החום ולהביא לרתיחה כדי לעבות את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
6
הביאו סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה את הניוקי עד שצף למעלה, בערך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
7
מסננים מיד כדי למנוע מהניוקי להיות רגשני.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
8
מוציאים את קליפת התפוז ועלה הדפנה מהרוטב ומתבלים במלח ופלפל. זורקים את הניוקי עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
ניוקיניוקי
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
9
צילום: אנטוניס אכילוס

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו הם הבחירות המובילות שלי לניוקי. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. קסטלו די מלטו קיאנטי קלאסיקו גראן סלציונה עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 57 דולר לבקבוק.
קסטלו די מלטו קיאנטי קלאסיקו גראן סלציונה
קסטלו די מלטו קיאנטי קלאסיקו גראן סלציונה
אדום אודם עז. עוצמתי ועשיר בתווים חריפים ובלסמיים ואחריהם ניחוחות פרי פירות יער אדומים. טאנינים עדינים ואלגנטיים מענגים את החיך המכריז על טעם לוואי נעים וארוך.