ניוקי ניקואז
המתכון ניוקי ניקואז יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 47 דקות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 22 גרם חלבון, 31 גרם שומן, ובסך הכל של 607 קלוריות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 22% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, שמן זית, קליפת תפוז וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 60%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: ראגו טלה עם ניוקי תפוחי אדמה: פסטיצ'יו די אגנלו קון ניוקי די פטטה, ניוקי אלה רומנה (ניוקי סולת רומאית), ו ניוקי-מחבת ניוקי עוף.
הוראות
מחממים את השמן במחבת בינונית על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את הבייקון והשום; מבשלים עד שהבייקון מתחיל להשחים, כ -4 דקות.
מוסיפים את הבשר הטחון; מבשלים, תוך ערבוב, 3 דקות.
מוסיפים את הברנדי, שאלוט, גזר, סלרי ורסק עגבניות; מבשלים עד שהירקות מתרככים, כ -4 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרסקים את העגבניות לתבנית בידיים ומוסיפים מיצים מהפחית. מערבבים פנימה את המרק, עלה הדפנה, קליפת התפוז והזיתים. מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש; מכסים ומבשלים 20 דקות. לחשוף, להגביר את החום ולהביא לרתיחה כדי לעבות את הרוטב.
הביאו סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה את הניוקי עד שצף למעלה, בערך 1 דקה.
מסננים מיד כדי למנוע מהניוקי להיות רגשני.
מוציאים את קליפת התפוז ועלה הדפנה מהרוטב ומתבלים במלח ופלפל. זורקים את הניוקי עם הרוטב.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו הם הבחירות המובילות שלי לניוקי. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. קסטלו די מלטו קיאנטי קלאסיקו גראן סלציונה עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 57 דולר לבקבוק.
![קסטלו די מלטו קיאנטי קלאסיקו גראן סלציונה]()
קסטלו די מלטו קיאנטי קלאסיקו גראן סלציונה
אדום אודם עז. עוצמתי ועשיר בתווים חריפים ובלסמיים ואחריהם ניחוחות פרי פירות יער אדומים. טאנינים עדינים ואלגנטיים מענגים את החיך המכריז על טעם לוואי נעים וארוך.