קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות27
מגזין

ניוקי עם פטריות ודלורית

ניוקי עם פטריות ודלורית
ניוקי עם פטריות ודלעת חמאה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 519 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 40 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו צלחת צדדית די יקרה. אם יש לכם פטרוזיליה, טימין, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו ניוקי דלעת סקווש, ניוקי דלעת סקווש, ו ניוקי דלעת סקווש (מתכונים דומים).

הוראות

1
קל יותר לקוביות הצוואר של דלורית בצורה אחידה מאשר הנורה, וזה חשוב עבור מתכון זה. נשתמש בנורה הנותרת למרק.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהםחמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהם
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסונניםחבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
2
לחתוך ולזרוק את קצה הגבעול של הסקווש, ואז לחתוך את הצוואר. השתמש בסכין קילוף או מקלף ירקות חד לחתוך את הקליפה עמוק מספיק כדי להגיע לבשר הכתום הבהיר של הדלעת. לקצץ את הצוואר כדי ליישר את הצדדים, ולאחר מכן לחתוך אותו לאורכו לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
חותכים את הפרוסות לקוביות 1/2 אינץ'. (אתה צריך בערך 3 כוסות דלעת חתוכה לקוביות.) אם יש לך פחות מ 3 כוסות, לקלף את הנורה של הסקווש, לחתוך אותו לשניים, לגרד את הזרעים. לקצץ ולחתוך כמה שיותר של הנורה כמו שאתה צריך לקוביות 1/2 אינץ'. שמור את הדלעת הנותרת לשימוש נוסף.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
4
קו גיליון אפייה עם מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
5
מחממים שכבה דקה של שמן קנולה על חום בינוני במחבת גדולה מספיק כדי להחזיק את הדלעת בשכבה אחת (או מבשלים את הדלעת בשתי קבוצות). כאשר השמן חם, מוסיפים את החמאה וחומים אותו קלות.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את הסקווש, המלח והפלפל לפי הטעם, ואת עלי המרווה. מבשלים, מערבבים את החלקים כדי לחמם אותם מכל הצדדים, במשך 4 עד 6 דקות, או עד במכרז לאורך כל הדרך. להפחית את החום לפי הצורך לבשל את הדלעת ולשחום אותו קלות, ללא שריפה; הדרך הטובה ביותר לראות אם הדלעת מבושלת במלואה היא לאכול חתיכה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
סכין קילוףסכין קילוף
7
מסננים את הדלעת על קצה אחד של נייר מגבת מצופה גיליון אפייה ולהניח בצד את עלי מרווה לקישוט. למחוק את המחבת עם מגבת נייר ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
חתוך את הגבעולים הקשים וחתוך את הכובעים לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
2
מחממים סרט דק של שמן קנולה באותו מחבת על חום גבוה. כאשר השמן מתחיל לעשן, מוסיפים את הפטריות ואת המלח ואת sauté במשך כדקה. הפטריות יספגו את השמן ולא יבכו שום נוזל.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את החמאה, שאלוט, טימין ופלפל, ואז זורקים ומטגנים עד שהפטריות מבושלות היטב, 3 עד 4 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
4
מסננים את הפטריות על נייר נייר נייר נייר מצופה נייר גיליון אפייה. ניוקי צריך להיות מבושל בשני מחבת: לנגב את המחבת פטריות עם מגבות נייר ולהוסיף ציפוי קל של שמן זית אליו למחבת גדולה שנייה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ניוקיניוקי
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
מחממים את השמן מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
2
הוסף 1 כף חמאה לכל מחבת. כאשר החמאה משחימה, מחלקים את הניוקי בין שני המחבתות ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל. ברגע שהניוקי החלו להשחים, לנער ולסובב את המחבתות, לזרוק את הניוקי כך שהם חומים ופריכים מכל הצדדים, על 2 1/2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ניוקיניוקי
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את הדלעת, פטריות, עירית וחום רק דרך. כפית ניוקי וירקות על גבי צלחות הגשה ולהחזיר מחבת אחת לחום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ניוקיניוקי
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את שאר 2 כפות חמאה ומבשלים עד שהוא חום עשיר, ולאחר מכן במהירות להוסיף את הפטרוזיליה כדי crackle במשך כמה שניות. עומד מאחור-החמאה ניתזת-להוסיף לסחוט חצי לימון. כפית את החמאה החומה ועשבי תיבול על הניוקי וסביב הצלחות.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
5
מקשטים עם עלי מרווה שמורים.
מרכיבים שתצטרך
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ