קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות27
מגזין

ניוקי עם פטריות ודלורית

ניוקי עם פטריות ודלורית
ניוקי עם פטריות ודלעת חמאה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 519 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 40 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו צלחת צדדית די יקרה. אם יש לכם פטרוזיליה, טימין, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו ניוקי דלעת סקווש, ניוקי דלעת סקווש, ו ניוקי דלעת סקווש (מתכונים דומים).

הוראות

1
קל יותר לקוביות הצוואר של דלורית בצורה אחידה מאשר הנורה, וזה חשוב עבור מתכון זה. נשתמש בנורה הנותרת למרק.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהםחמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהם
מרק דלעת קרמי מקרטוןמרק דלעת קרמי מקרטון
2
לחתוך ולזרוק את קצה הגבעול של הסקווש, ואז לחתוך את הצוואר. השתמש בסכין קילוף או מקלף ירקות חד לחתוך את הקליפה עמוק מספיק כדי להגיע לבשר הכתום הבהיר של הדלעת. לקצץ את הצוואר כדי ליישר את הצדדים, ולאחר מכן לחתוך אותו לאורכו לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון או לבנים, חצוייםתפוחי אדמה יוקון או לבנים, חצויים
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
חותכים את הפרוסות לקוביות 1/2 אינץ'. (אתה צריך בערך 3 כוסות דלעת חתוכה לקוביות.) אם יש לך פחות מ 3 כוסות, לקלף את הנורה של הסקווש, לחתוך אותו לשניים, לגרד את הזרעים. לקצץ ולחתוך כמה שיותר של הנורה כמו שאתה צריך לקוביות 1/2 אינץ'. שמור את הדלעת הנותרת לשימוש נוסף.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
4
קו גיליון אפייה עם מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
5
מחממים שכבה דקה של שמן קנולה על חום בינוני במחבת גדולה מספיק כדי להחזיק את הדלעת בשכבה אחת (או מבשלים את הדלעת בשתי קבוצות). כאשר השמן חם, מוסיפים את החמאה וחומים אותו קלות.
מרכיבים שתצטרך
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
לחמי נאן, חתוכים לרבעיםלחמי נאן, חתוכים לרבעים
6
מוסיפים את הסקווש, המלח והפלפל לפי הטעם, ואת עלי המרווה. מבשלים, מערבבים את החלקים כדי לחמם אותם מכל הצדדים, במשך 4 עד 6 דקות, או עד במכרז לאורך כל הדרך. להפחית את החום לפי הצורך לבשל את הדלעת ולשחום אותו קלות, ללא שריפה; הדרך הטובה ביותר לראות אם הדלעת מבושלת במלואה היא לאכול חתיכה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
סכין קילוףסכין קילוף
7
מסננים את הדלעת על קצה אחד של נייר מגבת מצופה גיליון אפייה ולהניח בצד את עלי מרווה לקישוט. למחוק את המחבת עם מגבת נייר ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
לחמי נאן, חתוכים לרבעיםלחמי נאן, חתוכים לרבעים
1
חתוך את הגבעולים הקשים וחתוך את הכובעים לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
2
מחממים סרט דק של שמן קנולה באותו מחבת על חום גבוה. כאשר השמן מתחיל לעשן, מוסיפים את הפטריות ואת המלח ואת sauté במשך כדקה. הפטריות יספגו את השמן ולא יבכו שום נוזל.
מרכיבים שתצטרך
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
לחמי נאן, חתוכים לרבעיםלחמי נאן, חתוכים לרבעים
3
מוסיפים את החמאה, שאלוט, טימין ופלפל, ואז זורקים ומטגנים עד שהפטריות מבושלות היטב, 3 עד 4 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
4
מסננים את הפטריות על נייר נייר נייר נייר מצופה נייר גיליון אפייה. ניוקי צריך להיות מבושל בשני מחבת: לנגב את המחבת פטריות עם מגבות נייר ולהוסיף ציפוי קל של שמן זית אליו למחבת גדולה שנייה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ניוקיניוקי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
לחמי נאן, חתוכים לרבעיםלחמי נאן, חתוכים לרבעים
1
מחממים את השמן מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
2
הוסף 1 כף חמאה לכל מחבת. כאשר החמאה משחימה, מחלקים את הניוקי בין שני המחבתות ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל. ברגע שהניוקי החלו להשחים, לנער ולסובב את המחבתות, לזרוק את הניוקי כך שהם חומים ופריכים מכל הצדדים, על 2 1/2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
ניוקיניוקי
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
לחמי נאן, חתוכים לרבעיםלחמי נאן, חתוכים לרבעים
3
מוסיפים את הדלעת, פטריות, עירית וחום רק דרך. כפית ניוקי וירקות על גבי צלחות הגשה ולהחזיר מחבת אחת לחום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון או לבנים, חצוייםתפוחי אדמה יוקון או לבנים, חצויים
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ניוקיניוקי
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
לחמי נאן, חתוכים לרבעיםלחמי נאן, חתוכים לרבעים
4
מוסיפים את שאר 2 כפות חמאה ומבשלים עד שהוא חום עשיר, ולאחר מכן במהירות להוסיף את הפטרוזיליה כדי crackle במשך כמה שניות. עומד מאחור-החמאה ניתזת-להוסיף לסחוט חצי לימון. כפית את החמאה החומה ועשבי תיבול על הניוקי וסביב הצלחות.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
5
מקשטים עם עלי מרווה שמורים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין