קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות27
מגזין

ניוקי עם פטריות ודלורית

ניוקי עם פטריות ודלורית
ניוקי עם פטריות ודלעת חמאה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 519 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 40 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו צלחת צדדית די יקרה. אם יש לכם פטרוזיליה, טימין, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו ניוקי דלעת סקווש, ניוקי דלעת סקווש, ו ניוקי דלעת סקווש (מתכונים דומים).

הוראות

1
קל יותר לקוביות הצוואר של דלורית בצורה אחידה מאשר הנורה, וזה חשוב עבור מתכון זה. נשתמש בנורה הנותרת למרק.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהםחמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהם
8 עד 9 פלפלי פובלאנו, קלויים, קלופים וקצוצים8 עד 9 פלפלי פובלאנו, קלויים, קלופים וקצוצים
2
לחתוך ולזרוק את קצה הגבעול של הסקווש, ואז לחתוך את הצוואר. השתמש בסכין קילוף או מקלף ירקות חד לחתוך את הקליפה עמוק מספיק כדי להגיע לבשר הכתום הבהיר של הדלעת. לקצץ את הצוואר כדי ליישר את הצדדים, ולאחר מכן לחתוך אותו לאורכו לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
3
חותכים את הפרוסות לקוביות 1/2 אינץ'. (אתה צריך בערך 3 כוסות דלעת חתוכה לקוביות.) אם יש לך פחות מ 3 כוסות, לקלף את הנורה של הסקווש, לחתוך אותו לשניים, לגרד את הזרעים. לקצץ ולחתוך כמה שיותר של הנורה כמו שאתה צריך לקוביות 1/2 אינץ'. שמור את הדלעת הנותרת לשימוש נוסף.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
4
קו גיליון אפייה עם מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
5
מחממים שכבה דקה של שמן קנולה על חום בינוני במחבת גדולה מספיק כדי להחזיק את הדלעת בשכבה אחת (או מבשלים את הדלעת בשתי קבוצות). כאשר השמן חם, מוסיפים את החמאה וחומים אותו קלות.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים את הסקווש, המלח והפלפל לפי הטעם, ואת עלי המרווה. מבשלים, מערבבים את החלקים כדי לחמם אותם מכל הצדדים, במשך 4 עד 6 דקות, או עד במכרז לאורך כל הדרך. להפחית את החום לפי הצורך לבשל את הדלעת ולשחום אותו קלות, ללא שריפה; הדרך הטובה ביותר לראות אם הדלעת מבושלת במלואה היא לאכול חתיכה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
סכין קילוףסכין קילוף
7
מסננים את הדלעת על קצה אחד של נייר מגבת מצופה גיליון אפייה ולהניח בצד את עלי מרווה לקישוט. למחוק את המחבת עם מגבת נייר ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
חתוך את הגבעולים הקשים וחתוך את הכובעים לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
2
מחממים סרט דק של שמן קנולה באותו מחבת על חום גבוה. כאשר השמן מתחיל לעשן, מוסיפים את הפטריות ואת המלח ואת sauté במשך כדקה. הפטריות יספגו את השמן ולא יבכו שום נוזל.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים את החמאה, שאלוט, טימין ופלפל, ואז זורקים ומטגנים עד שהפטריות מבושלות היטב, 3 עד 4 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
רוטב טבסקו מקומטרוטב טבסקו מקומט
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
4
מסננים את הפטריות על נייר נייר נייר נייר מצופה נייר גיליון אפייה. ניוקי צריך להיות מבושל בשני מחבת: לנגב את המחבת פטריות עם מגבות נייר ולהוסיף ציפוי קל של שמן זית אליו למחבת גדולה שנייה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ניוקיניוקי
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
מחממים את השמן מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2
הוסף 1 כף חמאה לכל מחבת. כאשר החמאה משחימה, מחלקים את הניוקי בין שני המחבתות ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל. ברגע שהניוקי החלו להשחים, לנער ולסובב את המחבתות, לזרוק את הניוקי כך שהם חומים ופריכים מכל הצדדים, על 2 1/2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ניוקיניוקי
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים את הדלעת, פטריות, עירית וחום רק דרך. כפית ניוקי וירקות על גבי צלחות הגשה ולהחזיר מחבת אחת לחום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ניוקיניוקי
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים את שאר 2 כפות חמאה ומבשלים עד שהוא חום עשיר, ולאחר מכן במהירות להוסיף את הפטרוזיליה כדי crackle במשך כמה שניות. עומד מאחור-החמאה ניתזת-להוסיף לסחוט חצי לימון. כפית את החמאה החומה ועשבי תיבול על הניוקי וסביב הצלחות.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
5
מקשטים עם עלי מרווה שמורים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין