קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

ניוקי עשבי תיבול עם רוטב פטריות

ניוקי עשבי תיבול עם רוטב פטריות
המתכון ניוקי עשב עם רוטב פטריות יכול לספק את השתוקקות הים התיכון שלך בערך 30 דקות. מנה אחת מכילה 307 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן. מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.09 דולר למנה. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם חמאה, פטריות קרמיני, עלי טימין וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 38%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: ניוקי ריקוטה עשבי תיבול עם רוטב עגבניות מהיר, ניוקי עם רוטב פטריות, ו ניוקי עם רוטב אלפרדו פטריות.

הוראות

1
מניחים תפוחי אדמה שלמים לא קלופים לסיר בינוני עם מים קרים על אש בינונית. מביאים את תפוחי האדמה לרתיחה ומבשלים 20 עד 25 דקות עד שהם רכים מספיק כדי לרסק. בדוק בעזרת סכין אם תפוחי אדמה מבושלים ונימוחים. לאחר מוכן לנקז את תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2
כאשר מגניב מספיק כדי ידית לקלף כל תפוחי אדמה ולחתוך לחתיכות קטנות ולהעביר אותם דרך תפוחי אדמה רייקר מעל בינוני גודל קערה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים את הקמח, הפרמזן, החלמונים, אגוז המוסקט, הטימין, המלח והפלפל ומערבבים לעקביות בצקית ומוסיפים עוד קמח לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
4
מעבירים בצק למשטח מקומח היטב.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
5
בעזרת הידיים מגלגלים חתיכות מהבצק לחבל בקוטר של כ -1 / 2 אינץ'. בעזרת סכין חותכים את החבל לחתיכות באורך 1/2 עד 3/4 אינץ'. מקמחים את החלקים כשחותכים אותם ומניחים אותם על מגש נייר אפייה מקומח או מרופדים בנייר שעווה. לאחר הגלגול תוכלו להכניס את הניוקי למקרר המכוסה בניילון נצמד עד שמוכן לבישול. כשמוכנים לבישול מניחים ניוקי במים מומלחים רותחים למשך כ -1 עד 2 דקות. הם יעלו לפסגה בסיום. בעזרת כף מחוררת מוציאים ניוקי מהסיר.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
בשביל הרוטב
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
7
במחבת מוסיפים את החמאה והפטריות ומקפיצים עד להשחמה יפה, בערך 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיפים את היין הלבן ומצמצמים בחצי, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
9
מוסיפים את השמנת ומבשלים בעדינות עוד 2 עד 5 דקות. לאחר שהרוטב התבשל מוסיפים את הניוקי ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
10
מקשטים בפטרוזיליה טרייה ופרמזן מגורד.
מרכיבים שתצטרך
מפאלדי טרי אם אפשרמפאלדי טרי אם אפשר
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו הם אפשרויות נהדרות עבור איטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. טנוטה די נוזולה לה פוררה קיאנטי קלאסיקו ריסרווה עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
טנוטה די נוזולה לה פוררה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
טנוטה די נוזולה לה פוררה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים תווים סנגיוביים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים יציבים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות וטעמים של פטל שחור ואדום משובצים בחומציות קיאנטי יפהפייה ובמבנה טאני אלגנטי.