ניוקי ריקוטה
המתכון ריקוטה ניוקי יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-40 דקות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 450 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. גשו לסופר וקנו ביצים, רוזמרין, חמאה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. נסו ניוקי ריקוטה, ניוקי ריקוטה, ו ניוקי ריקוטה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד ריקוטה, ביצים, 1 כוס גבינה, אגוז מוסקט, ו 1/4 כפית כל אחד מלח ופלפל.
מוסיפים קמח, ערבוב כדי ליצור בצק רך, רטוב.
צורה בצק על משטח משוריין היטב עם ידיים מקורנות קלות לתוך 2 (1 אינץ ' עבה) חבלים.
חותכים לרוחב לחתיכות 1 אינץ ' עם סכין מקומח קלות. שים שכבה 1 על תבנית אפייה מקומטת בקליפה קלה.
לבשל ניוקי ב 2 קבוצות בסיר פסטה של מים מלוחים רותחים (3 כפות מלח עבור 6 ליטרים מים), הוספת כמה בכל פעם סיר ערבוב מדי פעם, עד מבושל דרך( לחתוך אחד לשניים כדי לבדוק), 3 עד 4 דקות לכל אצווה. הרם החוצה עם כפית מחוררת ולנקז במסננת.
בינתיים, לבשל חמאה עם רוזמרין במחבת כבדה 12 אינץ ' על אש בינונית נמוכה עד חום זהוב, על 5 דקות.
לזרוק ניוקי עם חמאה חומה במחבת ומפזרים הנותרים 1/2 כוס גבינה. מתבלים במלח.