קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

ניוקי ריקוטה עם עגבניות קלויות

ניוקי ריקוטה עם עגבניות קלויות
ניוקי ריקוטה עם עגבניות קלויות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 488 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם ביצים, ריקוטה, עגבניות שזיפים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: ניוקי ריקוטה ברוטב עגבניות, ניוקי ריקוטה עם רוטב עגבניות, ו ניוקי ריקוטה עם רוטב עגבניות פשוט.

הוראות

1
מחממים תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
שים עגבניות, לחתוך צדדים למעלה, בשכבה 1 בתבנית אפייה 13 על ידי 9 אינץ'. נקודה עם 2 כפות חמאה מתבלים היטב עם מלח ופלפל. צולים באמצע התנור עד עורות מקומטים ומתחילים חום, כ 45 דקות. מגניב בתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
3
הפוך ניוקי בעוד עגבניות
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
ניוקיניוקי
4
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
הכה יחד ביצים ריקוטה בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי עד מעורבב. מערבבים בקמח, 1 כפית מלח כשר, ו 1/2 כפית פלפל עד בשילוב. (הבלילה תהיה רכה.)
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
השתמש 2 כפיות (כלי שטוח, לא מדידת כפיות) כדי ליצור ניוקי: לגרוף כפית מעוגלת של הבלילה, ולאחר מכן להשתמש בכף השנייה כדי לגרוף תערובת את הכף ולתוך מים רותחים. תכין עוד 9 ניוקי.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
1 כפית פלפל שחור גס,1 כפית פלפל שחור גס,
7
מבשלים במהירות עד ניוקי הם רק המשרד במרכז מבושל דרך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
8
העברה עם כפית מחוררת למגש וקריר, מכוסה במגבת נייר לחה. המשך ביצוע ניוקי בקבוצות של 1
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
1
כאשר עגבניות קרירות מספיק כדי להתמודד, לקלף ולזרוע אותם על מחבת צלייה. פרוס בשר עגבניות לאורכו 1/4 אינץ ' עבה ולשים בסיר בינוני. לגרד עורות, זרעים, וכל מיצים מן מחבת צלייה לתוך מסננת בסדר להגדיר על סיר עם עגבניות ולחץ על מוצקים במסננת כדי לחלץ מיצים. השליכו עורות וזרעים.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2
מערבבים 1/4 כוס מים לתוך עגבניות ולהביא לרתיחה נמוכה על אש נמוכה. בעוד עגבניות באים לרתיחה, להמיס הנותרים 2 כפות חמאה ב 12 אינץ ' מחבת nonstick מעל חום מתון, ואז לבשל ניוקי, הופך בעדינות, עד מחומם דרך, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
ניוקיניוקי
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
ניוקי העונה עם מלח ופלפל ומגישים עם עגבניות חמות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
ניוקיניוקי
1
* אתה יכול לבשל עגבניות 1 יום קדימה וצינה, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 32 דולר.
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
"הרבה בשר, פירות יער ואופי שזיף על האף והחך. בעל גוף מלא, עם טאנינים קטיפתיים וגימור ארוך ועשיר. סגנון מנוון שאני אוהב. איכות רצינית עבור הבציר. אין קסטלו בשנת 2002, אז זה שודרג."- יין SpectatorColor: סגול עמוק-אדום אבל בהיר ומרוכז במיוחד.זר: אינטנסיבי מאוד ומורכב עם ניחוחות של דובדבנים ופטל מלווה בגוונים קלויים ומתובלים.טעם: ההשפעה בפה היא נוקבת אך רכה בשל מבנה משמעותי של טאנינים שבו אלה רכים ומעוגלים היטב להתבלט. החומציות מתמזגת עם גוף היין ומסייעת להעברת תחושות נעימות של חום וכוח. היין כולל גימור ארוך יוצא דופן עבור קיאנטי קלאסיקו רגיל.