קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

ניוקי ריקוטה עם עגבניות קלויות

ניוקי ריקוטה עם עגבניות קלויות
ניוקי ריקוטה עם עגבניות קלויות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 488 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם ביצים, ריקוטה, עגבניות שזיפים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: ניוקי ריקוטה ברוטב עגבניות, ניוקי ריקוטה עם רוטב עגבניות, ו ניוקי ריקוטה עם רוטב עגבניות פשוט.

הוראות

1
מחממים תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
שים עגבניות, לחתוך צדדים למעלה, בשכבה 1 בתבנית אפייה 13 על ידי 9 אינץ'. נקודה עם 2 כפות חמאה מתבלים היטב עם מלח ופלפל. צולים באמצע התנור עד עורות מקומטים ומתחילים חום, כ 45 דקות. מגניב בתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
הפוך ניוקי בעוד עגבניות
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ניוקיניוקי
4
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
הכה יחד ביצים ריקוטה בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי עד מעורבב. מערבבים בקמח, 1 כפית מלח כשר, ו 1/2 כפית פלפל עד בשילוב. (הבלילה תהיה רכה.)
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
השתמש 2 כפיות (כלי שטוח, לא מדידת כפיות) כדי ליצור ניוקי: לגרוף כפית מעוגלת של הבלילה, ולאחר מכן להשתמש בכף השנייה כדי לגרוף תערובת את הכף ולתוך מים רותחים. תכין עוד 9 ניוקי.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
1 כפית פלפל שחור גס,1 כפית פלפל שחור גס,
7
מבשלים במהירות עד ניוקי הם רק המשרד במרכז מבושל דרך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
8
העברה עם כפית מחוררת למגש וקריר, מכוסה במגבת נייר לחה. המשך ביצוע ניוקי בקבוצות של 1
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
1
כאשר עגבניות קרירות מספיק כדי להתמודד, לקלף ולזרוע אותם על מחבת צלייה. פרוס בשר עגבניות לאורכו 1/4 אינץ ' עבה ולשים בסיר בינוני. לגרד עורות, זרעים, וכל מיצים מן מחבת צלייה לתוך מסננת בסדר להגדיר על סיר עם עגבניות ולחץ על מוצקים במסננת כדי לחלץ מיצים. השליכו עורות וזרעים.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2
מערבבים 1/4 כוס מים לתוך עגבניות ולהביא לרתיחה נמוכה על אש נמוכה. בעוד עגבניות באים לרתיחה, להמיס הנותרים 2 כפות חמאה ב 12 אינץ ' מחבת nonstick מעל חום מתון, ואז לבשל ניוקי, הופך בעדינות, עד מחומם דרך, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ניוקיניוקי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
ניוקי העונה עם מלח ופלפל ומגישים עם עגבניות חמות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ניוקיניוקי
1
* אתה יכול לבשל עגבניות 1 יום קדימה וצינה, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 32 דולר.
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
"הרבה בשר, פירות יער ואופי שזיף על האף והחך. בעל גוף מלא, עם טאנינים קטיפתיים וגימור ארוך ועשיר. סגנון מנוון שאני אוהב. איכות רצינית עבור הבציר. אין קסטלו בשנת 2002, אז זה שודרג."- יין SpectatorColor: סגול עמוק-אדום אבל בהיר ומרוכז במיוחד.זר: אינטנסיבי מאוד ומורכב עם ניחוחות של דובדבנים ופטל מלווה בגוונים קלויים ומתובלים.טעם: ההשפעה בפה היא נוקבת אך רכה בשל מבנה משמעותי של טאנינים שבו אלה רכים ומעוגלים היטב להתבלט. החומציות מתמזגת עם גוף היין ומסייעת להעברת תחושות נעימות של חום וכוח. היין כולל גימור ארוך יוצא דופן עבור קיאנטי קלאסיקו רגיל.