קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות5
מגזין

ניוקי ריקוטה עם רוטב עגבניות פשוט

ניוקי ריקוטה עם רוטב עגבניות פשוט
צריך ללא גלוטן, מנה עיקרית ראשונית, ראשונית וצמחונית? ניוקי ריקוטה עם רוטב עגבניות פשוט יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 603 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 56 גרם שומן. אם יש לכם חלמונים, אגוז מוסקט, מלח ופלפל כשרים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו ניוקי ריקוטה עם רוטב עגבניות, ניוקי ריקוטה ברוטב עגבניות, ו ניוקי עשב ריקוטה עם רוטב עגבניות מהיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להכין את הניוקי, בעדינות לערבב את הגבינה, חלמונים, מלח, אגוז מוסקט בקערה גדולה עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ניוקיניוקי
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
באמצעות הידיים שלך, לקפל את הקמח בהדרגה לתערובת הגבינה. ייתכן שיהיה עליך פחות או יותר קמח, תלוי כמה טוב הגבינה נוקזה. לעבוד את הבצק עד שהוא יוצר כדור רופף. הפוך על משטח מקומח קלות ללוש פעם או פעמיים. מחלקים את הבצק ל 4 חתיכות לגלגל כל אחד לתוך חבל ארוך על 3/4 אינץ ' בקוטר. קל אבק כל חבל עם קמח כדי למנוע דבק כאשר אתה חותך אותם לתוך ניוקי.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3
קו גיליון אפייה עם נייר קלף ואבק אותו קלות בקמח.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
חותכים את החבלים לחתיכות באורך 3/4 אינץ ' ומעבירים כל חתיכה לתבנית האפייה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
אתה יכול לבחור להשאיר את הניוקי בחתיכות אלה או ללכת צעד אחד קדימה על ידי גלגול כל חתיכה לתוך כדור. השתמש באגודל שלך, בחלק האחורי של מזלג, או משוט ניוקי קטן לעשות חריצים בצד אחד של הכדורים והזחה קטנה בצד השני.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
6
מעבירים את הניוקי לתבנית האפייה ומקררים, חשופים, עד 24 שעות. (אין לכסות עם מטלית לחה או הניוקי יהיה לרכך. לאחר ניוקי יבש במשך 24 שעות במקרר, הם יכולים להיות מועברים מיכל פלסטיק נוקשה קפוא עד 1 שבוע.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
תן להם להפשיר לפני הבישול.
8
ממלאים סיר גדול במים מלוחים קלות ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה. בעדינות לזרוק את ניוקי לתוך המים ומבשלים כ 2 דקות, או עד ניוקי בוב על פני השטח. כאשר הם עושים, לבשל במשך 1 דקה יותר ולאחר מכן לנקז, בהזמנת כ 1/4 כוס מי הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ניוקיניוקי
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
9
כדי להכין את רוטב העגבניות, לחמם את העגבניות על חום בינוני גבוה. רזה או משוחרר עם קצת מי פסטה. מערבבים ב 1/2 כוס שמן זית והחמאה עד החמאה משולבת. זרוק את הניוקי עם רוטב העגבניות. מערבבים את הפטרוזיליה ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ניוקיניוקי
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
10
מחלקים את הניוקי בין 4 צלחות הגשה טפטוף עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ניוקיניוקי
1
כדי לנקז את גבינת ריקוטה, לעטוף אותו בעובי כפול של גזה ולהשהות את כדור הגבינה מעל קערה, או לשים את הגבינה עטופה מסננת בסדר רשת או chinois נח על שפת קערה. מקררים בין לילה כדי לתת למי גבינה (נוזל) זמן לנקז מהגבינה לתוך הקערה. זרוק את המי גבינה. הגבינה תהיה די יבשה.קמח הפיצה טיפו 00 המשמש במתכון זה הוא קמח איטלקי מתאים לפיצה ופסטה. (אין להחליף את קמח Tipo מאפה 00!) מספר האפסים מתייחס עד כמה דק הקרקע הקמח הוא, עם אפס אחד כלומר הקמח הוא קרקע פחות דק מאשר קמח כפול אפס.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
טעם
3
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
4
הוא גם היה מועמד ארבע פעמים לפרס ג ' יימס בירד לשף הטוב ביותר במערב התיכון, וזכה בפרס בשנת 200
5
טרו, שפתחה את שעריה במאי 1999, הייתה מועמדת לפרס ג ' יימס בירד עבור המסעדה החדשה הטובה ביותר לשנת 2000 וכונתה אחת מ-50 המסעדות הטובות בעולם על ידי קונדה נאסט טרוולר. Tramonto הוא המחבר, עם שותפו גייל גאנד, של בראסרי אמריקאי וביצי קמח סוכר חמאה.מרי גודבודי היא סופרת מזון ועורכת ידועה אשר עבדה על יותר מארבעים וחמישה ספרים. בין תפקידיה האחרונים: Williams-Sonoma Kitchen Companion, The Garden Entertaining Cookbook, And Back to The Table. היא העורכת של ה-IACP Food Forum Quarterly, הייתה העורכת הראשונה של כתב העת קוקס, והיא עורכת בכירה במגזין Chocolatier ו-Pastry Art & Design. טים טרנר (באנגלית: Tim Turner) הוא צלם אוכל ושולחן. הוא זכה פעמיים בפרס ג ' יימס בירד עבור צילום האוכל הטוב ביותר, שזכה לאחרונה בשנת 200
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
הפרויקטים הקודמים שלו כוללים את המתכונים של צ 'ארלי טרוטר," בשר ומשחק "של צ' ארלי טרוטר, "הפונדק בוושינגטון הקטנה", "המטבח העולמי החדש" של נורמן (מאת נורמן ואן אייקן), "המטבח של ז' אק פפין " ו "אמריקן בראסרי".
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'