קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות5
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

נפוליאון בננה פטל קרמל

נפוליאון בננה פטל קרמל
נפוליאון בננה פטל קרמל עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 502 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-56 היו אומרים שזה פגע במקום. לך לחנות ותביא קצפת, חלב, לחמניות סהר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו נפוליאון מוס קרמל עם רוטב קרמל וגרגרים, Raspberry Mille Feuille (נפוליאון), ו וניל פודינג פטל נפוליאון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-375°f. פורקים בצק ונפרדים ל-4 מלבנים. ניקוב קמצוץ לאטום. השתמש בפין מתגלגל כדי להחליק ניקוב צבט (אופציונלי)
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
חותכים כל מלבן לארבעה חלקים, ויוצרים מלבנים 3x2 אינץ'.
3
מניחים על ungreased או קלף מצופה גיליון עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
מפזרים כל אחד עם סוכר חום.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 1-1/3 כוסות מים1 עד 1-1/3 כוסות מים
5
אופים 8 עד 10 דקות או עד חום זהוב. מגניב לגמרי, בערך 15 דקות. בינתיים, בקערה בינונית, להכות חלב ופודינג לערבב עם חוט לטאטא עד התערובת מתחילה להתעבות ומקורר במשך 30 דקות עד נחמד ולהגדיר.מקפלים פנימה ציפוי מוקצף. (להכנת מתקדם אתה יכול לעצור כאן, לכסות פודינג ומקרר במשך כמה שעות עד מוכן לשרת)כדי לשרת, לבנות כל נפוליאון על ידי מתחיל עם אחד ריבועי סהר פריכים. מנה על תערובת פודינג וניל. למעלה עם פירות פרוסים.
מרכיבים שתצטרך
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטי עם כ-50 קלוריותקערת גביע וופל בגודל סטנדרטי עם כ-50 קלוריות
1 כוס פרוסות סוכריות תפוז קצוצות1 כוס פרוסות סוכריות תפוז קצוצות
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מוסיפים חצי סהר שני פריך ועוד של פודינג ופירות. למעלה עם פריך שלישי, כפית של פודינג, אחד פטל ופרוסת בננה טפטוף עם ציפוי קרמל.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים