קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות5
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

נפוליאון בננה פטל קרמל

נפוליאון בננה פטל קרמל
נפוליאון בננה פטל קרמל עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 502 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-56 היו אומרים שזה פגע במקום. לך לחנות ותביא קצפת, חלב, לחמניות סהר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו נפוליאון מוס קרמל עם רוטב קרמל וגרגרים, Raspberry Mille Feuille (נפוליאון), ו וניל פודינג פטל נפוליאון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-375°f. פורקים בצק ונפרדים ל-4 מלבנים. ניקוב קמצוץ לאטום. השתמש בפין מתגלגל כדי להחליק ניקוב צבט (אופציונלי)
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
חותכים כל מלבן לארבעה חלקים, ויוצרים מלבנים 3x2 אינץ'.
3
מניחים על ungreased או קלף מצופה גיליון עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
מפזרים כל אחד עם סוכר חום.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
5
אופים 8 עד 10 דקות או עד חום זהוב. מגניב לגמרי, בערך 15 דקות. בינתיים, בקערה בינונית, להכות חלב ופודינג לערבב עם חוט לטאטא עד התערובת מתחילה להתעבות ומקורר במשך 30 דקות עד נחמד ולהגדיר.מקפלים פנימה ציפוי מוקצף. (להכנת מתקדם אתה יכול לעצור כאן, לכסות פודינג ומקרר במשך כמה שעות עד מוכן לשרת)כדי לשרת, לבנות כל נפוליאון על ידי מתחיל עם אחד ריבועי סהר פריכים. מנה על תערובת פודינג וניל. למעלה עם פירות פרוסים.
מרכיבים שתצטרך
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטי עם כ-50 קלוריותקערת גביע וופל בגודל סטנדרטי עם כ-50 קלוריות
ריבת פטל אדום טהורה של קראפט, מחוממת ומסוננתריבת פטל אדום טהורה של קראפט, מחוממת ומסוננת
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מוסיפים חצי סהר שני פריך ועוד של פודינג ופירות. למעלה עם פריך שלישי, כפית של פודינג, אחד פטל ופרוסת בננה טפטוף עם ציפוי קרמל.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות