כריכי עוף מטוגן וסלט כרוב
כריך עוף מטוגן וסלט כרוב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 32 גרם חלבון 245 גרם של שומן, וסך הכל 2546 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לכם פלפל, מלח כשר, ירכיים עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. נסו כריכי עוף ברביקיו עם סלט כרוב, סלט כרוב חמוץ מתוק מחפש סוג אחר של סלט כרוב? אל תחפשו עוד., ו סלט קול של יוסטון-זוהי דרך טעימה לעשות סלט כרוב קול (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים 1/4 כוס מלח כשר ו 1/4 כוס סוכר עם 1 ליטר מים ומערבבים להתמוסס.
מניחים ירכיים עוף בשקית רוכסן גודל גלון.
הוסף מי מלח ושקית חותם, הקשה על אוויר רב ככל האפשר.
בואו מי מלח עוף לפחות 6 שעות ועד לילה.
בינתיים, לשלב פלפל שחור, פפריקה, ו 2 כפות מלח כשר בקערה קטנה. תניח בצד.
כאשר מוכן לטגן, לטאטא יחד ביצים, חלב חמאה, וחצי תערובת תבלינים בקערה גדולה עד הומוגנית.
לטאטא יחד קמח ואת החצי שנותר של תערובת תבלינים בקערה נפרדת.
טפטוף 4 כפות תערובת ביצה לתוך קמח לצבוט עם אצבעות עד בשילוב.
הסר עוף ממי מלח וטפטף יבש עם מגבות נייר.
מעבירים לתערובת חלב חמאה ופונים למעיל. עבודה חתיכה אחת בכל פעם, לאפשר תערובת חלב עודף לטפטף ואז להעביר לתערובת קמח. הפעל מעיל, ערימת תערובת נוספת על גבי הירך, ולחץ בחוזקה כדי לדבוק בתערובת רבה ככל האפשר על הבשר. הרם ירך, לנער את עודף קמח, ולאחר מכן להעביר מתלה להגדיר במגש ולתת לנוח במשך 10 דקות.
בינתיים, מחממים שמן ל 350 ° F בתוך ווק גדול, טיגון עמוק, או תנור הולנדי.
בזהירות להוריד עוף לתוך שמן חם ומבשלים, הפיכת ירכיים מדי פעם עד חום זהוב פריך מכל הצדדים, ועוף מבושל דרך, על 6 דקות בסך הכל.
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת.
מניחים 1/4 כוס סלט כרוב על החצי התחתון של כל לחמניה העליון עם חתיכת עוף.