קושימומחה
מוכן ב12 שעות
מנות6
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

נפוליאון מרנג עם גלידת ליים ואוכמניות

נפוליאון מרנג עם גלידת ליים ואוכמניות
צריך מנות ראשונות ללא גלוטן? נפוליאון עם גלידת לימון ואוכמניות יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה 222 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 12 שעות. אם יש לכם אוכמניות, סוכר, גרידת ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכונים דומים: נפוליאון מרנג עם גלידת ליים ואוכמניות, לימון וסיד קרם Parfaits עם אוכמניות, ו כוסות מרנג עם קרם ליים וגרגרים טריים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 79° וקו 2 גיליונות אפייה גדולים עם נייר קלף. הפוך תבנית עבור מקצפת. ראשית, לעקוב אחר ריבוע 5 אינץ מקרטון לחתוך לגודל. לאחר מכן לעקוב אחר ריבוע 3 אינץ ' במרכז, לגזור עם x-Acto או סכין השירות.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
לנצח לבנים עם מלח בקערה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה עד שהם פשוט מחזיקים פסגות רכות. בהדרגה להוסיף חצי סוכר, להכות במהירות גבוהה, ולהמשיך להכות עד הלבנים להחזיק פסגות נוקשות, מבריק. מקפלים הנותרים סוכר בעדינות אבל ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מורחים על 1 כפית מרנג על פינות של כל פיסת קלף ולהפוך נייר מעל, לחיצה על פינות לדבוק קלף על גיליונות אפייה.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
החל בפינה 1, למקם תבנית שטוחה נגד 1 תבנית אפייה כפית מרנג כף גדושה למרכז. מחזיק תבנית למטה בחוזקה, להפיץ מרנג באופן שווה עם מרית אופסט למלא פתיחה, ולאחר מכן בעדינות להרים תבנית ישר מן הגיליון כדי להפוך קצה נקי. טופס 17 מרנג יותר באותו אופן (9 לכל גיליון), גירוד מרנג עודף מן התבנית לפי הצורך. תשליך שאריות מקצפת.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
אופים בשליש העליון והתחתון של התנור עד יבש למגע, חיוור מאוד, פריך, על 1 1/4 שעות. מרנג קריר על יריעות 5 דקות, ולאחר מכן לקלף בזהירות מרנג מן קלף ולהעביר מתלים להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
גרגרי פירה עם סוכר (לפי הטעם) בבלנדר או מעבד מזון, ולאחר מכן כוח דרך מסננת עדינה לתוך קערה כדי להסיר זרעים.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
מפזרים 6 ריבועי מרנג עם סוכר ממתקים. שים 1 ריבוע מרנג לא מסוכר על כל אחד 6 צלחות העליון עם כפות קטנות של גלידה וגרגרים, ולאחר מכן לכסות עם כיכר מרנג מסוכר. כפית מנה של קצפת על כל נפוליאון וגרר קצת גרידת ליים מעל. מחלקים רוטב בין צלחות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1
* מרנג (ללא סוכר ממתקים) יכול להתבצע 4 ימים קדימה ונשמר במיכל אטום בטמפרטורת החדר. * רוטב אוכמניות ניתן לעשות 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
מים נוספיםמים נוספים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק