שוקולד משי נפוליאון עם ונילן אנגלז וקרמל טבל פקאן יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 3074 קלוריות, 26 גרם חלבון, ו 238 גרם שומן. מתאים ל-4 ומחירו 6 מנות.35 דולר למנה. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם סוכר מגורען, תמצית ונילן, שמנת כבדה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב החלמונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,משמש מתפורר כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 69%. מתכונים דומים: פודינג לחם דלעת עם רוטב תפוחים קרמל חריף וקרם שעועית וניל אנגלייז, ג'ורג'קרמלין: קאפקייקס קינמון שוקולד עם ציפוי בורבון שעועית וניל, רוטב קרמל בורבון ופקאן מסוכרים, ו עוגת משי צרפתית קרמל שוקולד.
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
הניחו 2 גיליונות של הפילו על משטח ישר והברישו כל אחד עם 2 כפות מהחמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
3
מפזרים 2 כפות סוכר מעל כל אחת. מעל כל אחד מהם דף פילו נוסף, מברישים בחמאה ומפזרים כל אחד 2 כפות סוכר ו -4 כפות פקאן.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
16 ופלים מיניאטוריים של וניל
מיץ לימון, אופציונלי
4
חותכים משולשים 6 (5 אינץ') מכל גיליון ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץ
5
הניחו דף קלף נוסף על גבי המשולשים והעלו את הקלף בתבנית גיליון נוספת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
אופים עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מוציאים מהתנור ומצננים על רשת אפייה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
כאשר הפילו התקרר יוצרים נפוליאון 4 (3 שכבות) החל משכבת פילו ואז שכבה של משי שוקולד ואז עוד פילו ומסתיימים בשכבת פילו. כף מעט מאנגלייז הווניל על צלחת קינוח גדולה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
9
מניחים מעל את נפוליאון ומקשטים בפקאן מקורמל.
מרכיבים שתצטרך
16 ופלים מיניאטוריים של וניל
10
מחממים תנור ל -300 מעלות צלזיוס.הביאו לרתיחה חלב ושמנת עם 1/2 מהסוכר.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של וניל
מיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
מניחים שוקולד בקערה גדולה ויוצקים מעל את תערובת החלב החם.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)