קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות23
מגזין

נפוליאון משי שוקולד עם אנגלז וניל וקרמל טבל פקאן

נפוליאון משי שוקולד עם אנגלז וניל וקרמל טבל פקאן
שוקולד משי נפוליאון עם ונילן אנגלז וקרמל טבל פקאן יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 3074 קלוריות, 26 גרם חלבון, ו 238 גרם שומן. מתאים ל-4 ומחירו 6 מנות.35 דולר למנה. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם סוכר מגורען, תמצית ונילן, שמנת כבדה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב החלמונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,משמש מתפורר כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 69%. מתכונים דומים: פודינג לחם דלעת עם רוטב תפוחים קרמל חריף וקרם שעועית וניל אנגלייז, ג'ורג'קרמלין: קאפקייקס קינמון שוקולד עם ציפוי בורבון שעועית וניל, רוטב קרמל בורבון ופקאן מסוכרים, ו עוגת משי צרפתית קרמל שוקולד.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
הניחו 2 גיליונות של הפילו על משטח ישר והברישו כל אחד עם 2 כפות מהחמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
3
מפזרים 2 כפות סוכר מעל כל אחת. מעל כל אחד מהם דף פילו נוסף, מברישים בחמאה ומפזרים כל אחד 2 כפות סוכר ו -4 כפות פקאן.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
4
חותכים משולשים 6 (5 אינץ') מכל גיליון ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
הניחו דף קלף נוסף על גבי המשולשים והעלו את הקלף בתבנית גיליון נוספת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
אופים עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מוציאים מהתנור ומצננים על רשת אפייה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
כאשר הפילו התקרר יוצרים נפוליאון 4 (3 שכבות) החל משכבת פילו ואז שכבה של משי שוקולד ואז עוד פילו ומסתיימים בשכבת פילו. כף מעט מאנגלייז הווניל על צלחת קינוח גדולה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
9
מניחים מעל את נפוליאון ומקשטים בפקאן מקורמל.
מרכיבים שתצטרך
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
10
מחממים תנור ל -300 מעלות צלזיוס.הביאו לרתיחה חלב ושמנת עם 1/2 מהסוכר.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
מניחים שוקולד בקערה גדולה ויוצקים מעל את תערובת החלב החם.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
12
בואו לשבת במשך 1 דקה ואז להקציף עד שהתערובת חלקה.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
13
הקציפו את החלמונים, יתרת הסוכר, הווניל והמלח יחד. מנפים פנימה את אבקת הקקאו ומקציפים לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
14
שלבו תערובת חלב וביצים, והקציפו פנימה את החמאה. מסננים דרך מסננת רשת דקה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
15
יוצקים לתבנית חצי גיליון ואופים, מכוסים בנייר אלומיניום, עד שרק מתייצבים. מקררים עד שהם קרים.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
16
חותכים למשולשים 8 (5 אינץ').
17
מחממים חלב, שמנת, שעועית וניל בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
18
מקציפים יחד סוכר וביצים לשלב הסרט. לאט לאט לטאטא את החלב החם ולהחזיר תערובת למחבת. מבשלים על אש נמוכה עד שהתערובת מצפה את גב הכף.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
19
מסננים את התערובת לקערה שנקבעה לקערה גדולה יותר של מי קרח ומערבבים עד שהיא קרה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
20
אגוזי פקאן מקורמלים: 1 כוס סוכר מגורען 1/4 כוס מים 8 אגוזי פקאן שלמים 1 קילו חמאה בעטיפתו
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
21
מניחים סוכר ומים בסיר קטן ומבשלים עד שהתערובת מגיעה לשלב הסדק הקשה (300 מעלות פרנהייט) על מדחום ממתקים.
מרכיבים שתצטרך
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
22
משפדים את הפקאנים על שיפוד עץ וטובלים בקרמל.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
23
מניחים את השיפודים בחמאה הצידה ונותנים לקרמל לטפטף על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
24
תן לקרמל להתקשות ולחתוך במספריים ולהשאיר חתיכת קרמל בגודל 1 אינץ ' תלויה על הפקאן.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבחמספריים מטבח

מרכיבים

83 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה רכהחמאה רכה454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.(58 אחוז קקאו) שוקולד קצוץ דק(58 אחוז קקאו) שוקולד קצוץ דק43 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'נייר אורזנייר אורז4largesחלמוניםחלמונים8חלמוניםחלמונים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי397דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.סוכר מגורען, מחולקסוכר מגורען, מחולק2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרבננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרבננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרפקאנים קצוצים דקפקאנים קצוצים דק4גיליונותפילו.פילו.1צביטהקמצוץ מלחקמצוץ מלח1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי397דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדרחמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר1שעועית וניל, פיצולשעועית וניל, פיצול2חתיכות טופי הית' בר(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)