נפוליאון משי שוקולד עם אנגלז וניל וקרמל טבל פקאן
שוקולד משי נפוליאון עם ונילן אנגלז וקרמל טבל פקאן יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 3074 קלוריות, 26 גרם חלבון, ו 238 גרם שומן. מתאים ל-4 ומחירו 6 מנות.35 דולר למנה. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם סוכר מגורען, תמצית ונילן, שמנת כבדה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב החלמונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,משמש מתפורר כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 69%. מתכונים דומים: פודינג לחם דלעת עם רוטב תפוחים קרמל חריף וקרם שעועית וניל אנגלייז, ג'ורג'קרמלין: קאפקייקס קינמון שוקולד עם ציפוי בורבון שעועית וניל, רוטב קרמל בורבון ופקאן מסוכרים, ו עוגת משי צרפתית קרמל שוקולד.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס.
הניחו 2 גיליונות של הפילו על משטח ישר והברישו כל אחד עם 2 כפות מהחמאה.
מפזרים 2 כפות סוכר מעל כל אחת. מעל כל אחד מהם דף פילו נוסף, מברישים בחמאה ומפזרים כל אחד 2 כפות סוכר ו -4 כפות פקאן.
חותכים משולשים 6 (5 אינץ') מכל גיליון ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
הניחו דף קלף נוסף על גבי המשולשים והעלו את הקלף בתבנית גיליון נוספת.
מוציאים מהתנור ומצננים על רשת אפייה.
כאשר הפילו התקרר יוצרים נפוליאון 4 (3 שכבות) החל משכבת פילו ואז שכבה של משי שוקולד ואז עוד פילו ומסתיימים בשכבת פילו. כף מעט מאנגלייז הווניל על צלחת קינוח גדולה.
מניחים מעל את נפוליאון ומקשטים בפקאן מקורמל.
מחממים תנור ל -300 מעלות צלזיוס.הביאו לרתיחה חלב ושמנת עם 1/2 מהסוכר.
מניחים שוקולד בקערה גדולה ויוצקים מעל את תערובת החלב החם.
בואו לשבת במשך 1 דקה ואז להקציף עד שהתערובת חלקה.
הקציפו את החלמונים, יתרת הסוכר, הווניל והמלח יחד. מנפים פנימה את אבקת הקקאו ומקציפים לתערובת אחידה.
שלבו תערובת חלב וביצים, והקציפו פנימה את החמאה. מסננים דרך מסננת רשת דקה.
יוצקים לתבנית חצי גיליון ואופים, מכוסים בנייר אלומיניום, עד שרק מתייצבים. מקררים עד שהם קרים.
חותכים למשולשים 8 (5 אינץ').
מחממים חלב, שמנת, שעועית וניל בסיר בינוני.
מקציפים יחד סוכר וביצים לשלב הסרט. לאט לאט לטאטא את החלב החם ולהחזיר תערובת למחבת. מבשלים על אש נמוכה עד שהתערובת מצפה את גב הכף.
מסננים את התערובת לקערה שנקבעה לקערה גדולה יותר של מי קרח ומערבבים עד שהיא קרה.
אגוזי פקאן מקורמלים: 1 כוס סוכר מגורען 1/4 כוס מים 8 אגוזי פקאן שלמים 1 קילו חמאה בעטיפתו
מניחים סוכר ומים בסיר קטן ומבשלים עד שהתערובת מגיעה לשלב הסדק הקשה (300 מעלות פרנהייט) על מדחום ממתקים.
משפדים את הפקאנים על שיפוד עץ וטובלים בקרמל.
מניחים את השיפודים בחמאה הצידה ונותנים לקרמל לטפטף על צלחת.
תן לקרמל להתקשות ולחתוך במספריים ולהשאיר חתיכת קרמל בגודל 1 אינץ ' תלויה על הפקאן.