גשו לסופר וקנו את הסוכר, החמאה, קמח העוגה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. . וזה די גרוע. נסו נפוליאונים, נפוליאון ברי, ו נפוליאונים ולנטיין (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מרדדים שלושה גיליונות של בצק עלים, כל אחד באותו גודל ועובי של 1/8 אינץ'. לדקור עם מזלג, ולהניח על גיליונות אפייה.
מרכיבים שתצטרך
גליונות בצק עלים
גלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
3
אופים בתנור שחומם מראש עד הזהב, כ 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
בקערה בינונית, לשלב קורנפלור ו 1/2 כוס חלב עם אצבעות עד חלקה. מערבבים בקמח עוגה וחצי מהסוכר. מקציפים חלמונים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
קמח עוגה
עמילן תירס
חלמון ביצה
סוכר
חלב
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
בסיר מעל חום בינוני, להביא חלב שנותר סוכר לרתיחה מתגלגלת. מערבבים בתערובת חלמון ביצה; להמשיך ערבוב ולהביא לרתיחה שוב.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצה
סוכר
חלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
6
הסר מהחום ומערבבים בחמאה ווניל.
מרכיבים שתצטרך
וניל
חמאה
7
בואו מגניב.
8
בסיר קטן או במיקרוגל, לחמם את הריבה עד נוזל.
מרכיבים שתצטרך
ריבה
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגל
מחבת רוטב
9
מניחים גיליון מאפה אחד על לוח.
10
מורחים עם קרם מאפה מקורר לעובי של 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפה
מורחים
11
מניחים סדין מאפה שני על השמנת.
מרכיבים שתצטרך
קרם
12
מברשת עם זיגוג פירות.
מרכיבים שתצטרך
פירות
זיגוג
13
מורחים את שאריות הקרם על זיגוג. למעלה עם גיליון מאפה הסופי בעדינות לדחוס שכבות, באמצעות תבנית אפייה ללחוץ.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפה
זיגוג
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
14
כדי להפוך את הדובדבן, להכות יחד סוכר ומיץ לימון עם מספיק של חלבונים ביצה לעשות עקביות שמנת כמו זה של מרק שמנת. עבודה במהירות, צבע חלק קטן של ציפוי עם צבע מאכל אדום. כפור את החלק העליון ואת הצדדים של מאפה התאספו עם ציפוי לבן. צינור קווים מקבילים של ציפוי אדום על גבי קינוח, ואז לצייר מכוש או סכין לרוחב דרך הדובדבן כדי להפוך את העיצוב המסורתי.