נקטרינה כפרית וקרוסטטה אוכמניות עם קרום קמח תירס
נקטרינה כפרית וקרוסטטה אוכמניות עם קרום קמח תירס עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 606 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך כל המטרה קמח, מלח, קליפת תפוז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 29% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו שזיף-נקטרינה-בלאקברי קראמבל עם קמח תירס-ציפוי פיסטוק, עוגת זוקיני עגבניות כפרית עם קרום קמח תירס, ו גאלט אוכמניות ובלקברי עם קרום קמח תירס (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים במעבד להתמזג 5 שניות.
מוסיפים חמאה; באמצעות / כיבוי, מערבבים רק עד שהחמאה מצטמצמת לחתיכות בגודל אפונה. (כדי להבטיח קרום קשקשי, להיזהר לא overwork החמאה.)
הוסף 1/3 כוס מי קרח. באמצעות הפעלה / כיבוי, תערובת עד הבצק מגיע יחד בגושים לחים, הוספת מים נוספים על ידי כפית אם הבצק יבש. לאסוף בצק לכדור; לשטח לדיסק. לעטוף; צמרמורת לפחות 1 שעה. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. לְצַנֵן.
בואו לרכך מעט בטמפרטורת החדר לפני מתגלגל החוצה.)
מרדדים בצק על גיליון מקומח קל של נייר קלף עד 14 אינץ ' עגול, מפנה בצק מדי פעם כדי למנוע דבק. החלק תבנית אפייה ללא מסגרת מתחת לקלף.
מעבירים בצק על קלף למקרר. צמרמורת עד פירמות בצק מעט, כ -30 דקות.
מערבבים סוכר קורנפלור בקערה בינונית כדי להתמזג.
בואו לעמוד עד מיצים משתחררים, ערבוב פירות מדי פעם, על 30 דקות.
מעבירים את תבנית האפייה עם הבצק למשטח העבודה.
תן לעמוד 8 דקות כדי לאפשר בצק כדי לרכך מעט אם המשרד מדי לקפל. כפית פירות ומיצים למרכז הבצק. מסדרים פירות אפילו 10 אינץ ' בקוטר שכבה במרכז.
מברשת 2 אינץ גבול של בצק עם זיגוג ביצה. הרם כ 2 אינץ ' של גבול הבצק וצביטה כדי ליצור תפר אנכי. המשך סביב טארט, צובט תפר כל 2 אינץ ' כדי ליצור גבול עומד. מקפלים גבול למטה מעל פירות (מרכז 6 אינץ ' של פירות להישאר חשוף).
מברשת מקופלת גבול עם זיגוג ביצה; מפזרים סוכר גלם.
מניחים תבנית אפייה עם טארט בתנור.
אופים עד הקרום הוא חום זהוב ומילוי פירות מבעבע בקצוות, כ 55 דקות.
הסר מהתנור; להחליק מרית מתכת גדולה תחת טארט כדי לשחרר מן הקלף.
מברישים פירות עם שימורים. להחליק טארט על מדף. מגניב 45 דקות.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר עם גלידה.
* זמין בשווקים איטלקיים, חנויות מזון טבעי, וכמה סופרמרקטים.