קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

נקטרינה כפרית וקרוסטטה אוכמניות עם קרום קמח תירס

נקטרינה כפרית וקרוסטטה אוכמניות עם קרום קמח תירס
נקטרינה כפרית וקרוסטטה אוכמניות עם קרום קמח תירס עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 606 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך כל המטרה קמח, מלח, קליפת תפוז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 29% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו שזיף-נקטרינה-בלאקברי קראמבל עם קמח תירס-ציפוי פיסטוק, עוגת זוקיני עגבניות כפרית עם קרום קמח תירס, ו גאלט אוכמניות ובלקברי עם קרום קמח תירס (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב הראשון 5 מרכיבים במעבד להתמזג 5 שניות.
2
מוסיפים חמאה; באמצעות / כיבוי, מערבבים רק עד שהחמאה מצטמצמת לחתיכות בגודל אפונה. (כדי להבטיח קרום קשקשי, להיזהר לא overwork החמאה.)
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
3
הוסף 1/3 כוס מי קרח. באמצעות הפעלה / כיבוי, תערובת עד הבצק מגיע יחד בגושים לחים, הוספת מים נוספים על ידי כפית אם הבצק יבש. לאסוף בצק לכדור; לשטח לדיסק. לעטוף; צמרמורת לפחות 1 שעה. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. לְצַנֵן.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
4
בואו לרכך מעט בטמפרטורת החדר לפני מתגלגל החוצה.)
5
מרדדים בצק על גיליון מקומח קל של נייר קלף עד 14 אינץ ' עגול, מפנה בצק מדי פעם כדי למנוע דבק. החלק תבנית אפייה ללא מסגרת מתחת לקלף.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
מעבירים בצק על קלף למקרר. צמרמורת עד פירמות בצק מעט, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1
מערבבים סוכר קורנפלור בקערה בינונית כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מערבבים פירות וניל.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
3
בואו לעמוד עד מיצים משתחררים, ערבוב פירות מדי פעם, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
4
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מעבירים את תבנית האפייה עם הבצק למשטח העבודה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
תן לעמוד 8 דקות כדי לאפשר בצק כדי לרכך מעט אם המשרד מדי לקפל. כפית פירות ומיצים למרכז הבצק. מסדרים פירות אפילו 10 אינץ ' בקוטר שכבה במרכז.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
7
מברשת 2 אינץ גבול של בצק עם זיגוג ביצה. הרם כ 2 אינץ ' של גבול הבצק וצביטה כדי ליצור תפר אנכי. המשך סביב טארט, צובט תפר כל 2 אינץ ' כדי ליצור גבול עומד. מקפלים גבול למטה מעל פירות (מרכז 6 אינץ ' של פירות להישאר חשוף).
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
8
מברשת מקופלת גבול עם זיגוג ביצה; מפזרים סוכר גלם.
מרכיבים שתצטרך
סוכר גולמיסוכר גולמי
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
9
מניחים תבנית אפייה עם טארט בתנור.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
אופים עד הקרום הוא חום זהוב ומילוי פירות מבעבע בקצוות, כ 55 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
הסר מהתנור; להחליק מרית מתכת גדולה תחת טארט כדי לשחרר מן הקלף.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
מברישים פירות עם שימורים. להחליק טארט על מדף. מגניב 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים דלת סוכרריבת תותים דלת סוכר
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
13
מגישים חם או בטמפרטורת החדר עם גלידה.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
14
* זמין בשווקים איטלקיים, חנויות מזון טבעי, וכמה סופרמרקטים.