נקטרינות כבושות
גשו לסופר וקנו חומץ, מלח כבישה, מקל קינמון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 48 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: נקטרינות ממולאות, נקטרינות ברנדי, ו נקטרינות קריאוליות.
הוראות
אם אתה משתמש, להכין קנרית אמבט מים רותחים ולמקם שלושה מכסים בסיר קטן ב מבשלים חשוף.
הכן שלוש צנצנות פה רגילות.
לשטוף נקטרינות לחתוך לתוך 12 טריזים לכל חתיכת פרי.
שלב 2 כוסות של חומץ לבן עם 2 כוסות מים, 3/4 כוס סוכר לבן מגורען 2 כפיות מלח כבישה.
כמו מלח מגיע לרתיחה, לחלק את התבלינים באופן שווה בין שלוש צנצנות.
לאחר מי מלח רותח, להוסיף פירות לסיר.
מערבבים כדי לעזור ליישב את הפרי לתוך המלח.
לאחר הפרי נרגע לתוך מי מלח ואת מי מלח רותח, להסיר סיר מחום.
בזהירות לצקת את הפרי לתוך צנצנות, באמצעות מקלות עץ כדי לעזור פרוסות נקטרינה להתיישב למקום.
יוצקים מלח על פירות כדי לכסות.
צנצנות ברז בעדינות כדי לעזור dislodge כל בועות אוויר שעשויות להילכד בין פרוסות נקטרינה. השתמש במקלות העץ שלך כדי לסיים את העבודה.
נגב חישוקים ולהחיל מכסים וטבעות.
אם עיבוד ליציבות מדף, בזהירות צנצנות נמוכות לאמבט מים רותחים ולעבד במשך 10 דקות.
כאשר הזמן נגמר, להסיר צנצנות מ canner ולתת מגניב.
לאחר צנצנות מעובדות הם מגניבים, להסיר טבעות, לבדוק חותמות וצנצנות לשטוף כדי להסיר כל דביקות.
צנצנות לא מעובדות יש גם לשטוף פעם מגניב ולאחר מכן מאוחסן במקרר.
נקטרינות כבושות ניתן לאכול ברגע מקורר, אם כי עבור הטעם הטוב ביותר, לאפשר להם לשבת במי מלח שלהם לפחות 48 שעות לפני האוכל.