נקניק & פשטידות מחית
אם יש לך על 1 שעה ו 5 דקות כדי לבלות במטבח, נקניקיות & פשטידות מחית עשוי להיות עצום ללא גלוטן מתכון לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 50 גרם חלבון 77 גרם של שומן, וסך הכל 1074 קלוריות. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של מזון טוב BBC דורש שמן חמניות, עגבניות, שעועית אפויה, לסטר. 40 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. עם כפית מתכונים דומים: נקניקיות ופשטידות יד מחית, פשטידת נקניק ואביב, ו תבשיל נקניק איטלקי עם מחית שום רוזמרין.
הוראות
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
מרתיחים את תפוחי האדמה במשך 20 דקות, ולאחר מכן לנקז מחית עם חמאה, חלב ותבלינים. מערבבים את לסטר האדום או צ ' דר.
בינתיים, לחמם את השמן במחבת לא מקל ומטגנים את הבצל, ערבוב לעתים קרובות, במשך 5 דקות עד מתרכך.
מוסיף את הנקניקיות לשבור אותם עם כף עץ עד שאתה מקבל מרקם דומה בשר טחון עבה.
יוצקים את המניה ומבשלים במשך 8 דקות.
כפית את תערובת הנקניק לתוך 4 מנות עוגה בודדות. למעלה עם מחית הגבינה. אתה יכול להקפיא את העוגות עד 2 חודשים. פשוט להפשיר במקרר לפני האפייה.
אופים במשך 25-30 דקות עד תחילת להפוך זהב. למעלה עם עגבניות טריזים ומגישים עם ירקות האהובים צ ' יילדס שלך או שעועית אפויה.