נקניק איטלקי ופסטה עגבניות מיובשות
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו נקניק איטלקי ופסטאן עגבניות מיובשות. מנה אחת מכילה 516 קלוריות, 22 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם תרד, קצפת כבדה, קרוטוני סלט מתובלים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 64%. הציון הזה מוצק. נסו ארטישוק ופסטה עגבניות מיובשות, פסטת פסטו עגבניות מיובשות עם זודלס, ו פסטה עם נקניק איטלקי חריף, ברוקולי ראבה ופסטו עגבניות מיובשות (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים פסטה לפי הוראות החבילה לאל דנטה.
בינתיים, בתנור הולנדי, מבשלים נקניק על אש בינונית-גבוהה 5-6 דקות או עד שכבר לא ורוד, פורץ להתפורר. מערבבים פנימה עגבניות, שום, זרעי שומר ופתיתי פלפל; מבשלים 1 דקה יותר.
מוסיפים יין. מביאים לרתיחה; מבשלים 1-2 דקות או עד שהנוזל כמעט מתאדה. מערבבים שמנת; לבשל 1 דקה יותר.
מוסיפים תרד; מבשלים ומערבבים רק עד שהתרד נבול.
מסננים פסטה; מוסיפים לתערובת הנקניקיות. מערבבים 1/2 כוס גבינה.
מפזרים קרוטונים מרוסקים וגבינה שנותרה.