תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל נקניק וברוקולי Rabe טורטן. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 765 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 60 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לכם חלב, ברוקולי rabe, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מתכונים דומים: ברוקולי ראבה ונקניקייה, נקניק איטלקי וברוקולי רב, ו פנה עם נקניק וברוקולי רב.
הוראות
1
Blend together eggs, milk, flour, and salt in a blender until smooth.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
Transfer to a bowl.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
Lightly brush a 10-inch nonstick skillet with melted butter and heat over moderate heat until hot but not smoking. Ladle about 1/4 cup batter into skillet, tilting and rotating skillet to coat bottom, then pour excess batter back into bowl. (If batter sets before skillet is coated, reduce heat slightly for next crespella.) Cook until just set and underside is lightly browned, about 30 seconds, then invert crespella onto a clean kitchen towel to cool completely. (It will be cooked on one side only.) Make 5 more crespelle with remaining batter in same manner, brushing skillet with melted butter as needed.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
מצקת
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
Cut off and discard 1 inch from stem ends of broccoli rabe, then coarsely chop remainder.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבה
2
Cook broccoli rabe in a 6- to 8-quart pot of boiling salted water, uncovered, until just tender, about 5 minutes.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבה
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
Transfer with a slotted spoon to a large bowl of ice and cold water to stop cooking.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
התזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
Drain well in a colander and pat dry.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
5
Cook garlic with red-pepper flakes in oil in a 12-inch nonstick skillet over moderate heat, stirring occasionally, until golden, about 8 minutes.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
Add sausage and cook, breaking up sausage with back of a wooden spoon, until no longer pink inside, about 5 minutes. Stir in broccoli rabe and cook, tossing to coat with sausage, until heated through, about 3 minutes.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבה
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
7
Remove from heat.
1
Heat butter in a 2- to 3-quart heavy saucepan over moderately low heat until foam subsides, then add flour and cook, whisking, 3 minutes.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
גריסי פנינה לבנים
2
Add milk in a slow stream, whisking, and bring to a boil, whisking. Reduce heat and simmer, whisking occasionally, 5 minutes. Stir in salt, pepper, and cheese, then remove from heat.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
1
Put oven rack in middle position and preheat oven to 218°. Invert bottom of springform pan (torta will be easier to slide off bottom when serving), then lock. Wrap outside of entire bottom of springform pan with a double layer of foil. Generously brush inside bottom and side of pan with butter, then sprinkle bottom with bread crumbs.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
Stir together Fontina and parmesan in a bowl. Put 1 crespella in bottom of springform pan, then sprinkle with one sixth of filling and drizzle with 1/3 cup sauce. Make 5 more layers each of crespella, filling, and sauce (end with a layer of sauce).
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
16 פרוסות גבינת פונטינה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
Sprinkle cheese mixture evenly over top.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4
Bake, uncovered, until top is bubbling and golden, about 25 minutes. Cool in pan on a rack 15 minutes.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
Remove side of pan and carefully slide torta off bottom of pan onto a plate.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
Cut torta into wedges.
1
• Broccoli rabe can be cooked and drained 1 day ahead and chilled in an airtight container. Bring to room temperature before using.• Sauce can be made 1 day ahead and cooled completely, uncovered, then chilled, covered.• Crespelle can be made 3 days ahead and chilled, wrapped tightly in plastic wrap.