קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 55 דק.
מנות10
ציון בריאות40
מגזין

תבשיל ירקות בקר חורפי עם כופתאות עשב רכות

תבשיל ירקות בקר חורפי עם כופתאות עשב רכות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תבשיל ירקות בקר חורפי עם כופתאות עשב רכות. מנה זו מכילה סביב 26 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 511 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-55 דקות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו בצל, פלפל, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו תבשיל ירקות עם כופתאות עשב, תבשיל בשר בורגונדי בישול איטי עם כופתאות עשב, ו תבשיל בשר בקר וגזר עם כופתאות מצופות עשב (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים ומערבבים בשר בקר בקיצור בסיר כבד של 8-10 ליטר, עד שהבשר משחימים היטב. (הערה: אם יותר מדי נוזל מצטבר כדי למנוע השחמה נאותה, יוצקים עודף נוזל לתוך קערה ושמורה. המשך לחמם את הבשר וכאשר משחימים היטב, מוסיפים את הנוזל השמור בחזרה לתוך הסיר.).
מרכיבים שתצטרך
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מוסיפים 5 כוסות מים חמים, 1/2 כפית מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
3
חום לרתיחה; להפחית את החום.מכסים ומבשלים עד הבשר הוא כמעט מכרז, 45 דקות עד 1 שעה.מערבבים תפוחי אדמה, לפת, לפת, גזר, פלפל ירוק, שעועית ירוקה (אם שימוש), סלרי, בצל, רוטב זר, קוביית מרק ועלי דפנה.מכסים ומבשלים עד ירקות רכים (אבל לא לבשל יתר על המידה), ערבוב פעם אחת, על 25 דקות.הכן בצק (ראה להלן) עבור כופתאות; להפריש.באמצעות מזלג, למזג יחד 1 כוס מים קרים ואת 4 כפות קמח בקערת ערבוב קטנה; מערבבים בהדרגה לתבשיל.
מרכיבים שתצטרך
תבשילתבשיל
1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
רוטבגהרוטבגה
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
לפתלפת
עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
4
חום לרתיחה, ערבוב כל הזמן.להרתיח ומערבבים 1 דקה; להפחית heat.Do טיפ קדימה: לאחר רותחים ערבוב 1 דקה, תבשיל יכול להיות מכוסה בקירור לא יותר מ 48 שעות. כדי לשרת, חום רותחים מעל חום בינוני גבוה. המשך בשם directed.DUMPLINGS:.In קערה גדולה, לחתוך קיצור לתוך קמח משולב, אבקת אפייה, מלח, פטרוזיליה ועשבי תיבול עד תערובת דומה פירורים עדינים.מערבבים בחלב.טיפה על ידי ערימות כפות על בשר חם או ירקות בתבשיל רותח (לא טיפה ישירות לתוך נוזל).קוק חשף 15 דקות.מכסים ומבשלים כ -15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
תבשילתבשיל
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
חותכים כופתה לשניים כדי לבדוק את העדינות; אתה רוצה אותם עשו אבל לא יבש!
6
מגישים חם צנרת תבשיל, עם באגט בחמאה וכוס סיידר, שיכר, או יין. כמו בכל תבשילים טובים, התבשיל הזה מחומם אפילו טוב יותר למחרת, לאחר שהטעמים הספיקו להתמזג. שאריות תבשיל להקפיא לחמם יפה, ויכין קוטג ' טעים או פשטידת רועים.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
תבשילתבשיל
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
איילאייל

מרכיבים

4(יכול להיות או להרחיק)אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים23 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת1גדולקוביית בוליון בקר (או 2 קטן)קוביית בוליון בקר (או 2 קטן)907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בשר בקר רזה או 2 -3 ק בשר בקר רזה או 2 -3 ק "ג צ' אק בקר ללא עצמות, צלי בשר בקר או 2 -3 ק " ג בשר בקר עגול, גזוז שומן לחתוך 1 1/2-inch קוביות0(יכול להיות או להרחיק)3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות11 קילו קישואים,רוטב בראונינג (זר מטבח)רוטב בראונינג (זר מטבח)61 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרגזר, לחתוך לחתיכות 1/2 אינץגזר, לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ3ביוןסלרי ועלים, לחתוך לחתיכות 1/4 אינץסלרי ועלים, לחתוך לחתיכות 1/4 אינץ7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה4(חוֹרֶף)קמחקמח1קומץשעועית ירוקה טרי חתוכה וקצוץ (אופציונלי)שעועית ירוקה טרי חתוכה וקצוץ (אופציונלי)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטרוזיליה טריה טחוןפטרוזיליה טריה טחון1( חצילים)פלפל ירוק, לחתוך לחתיכות 1/2 אינץפלפל ירוק, לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעשב טרי קצוץ (אתה יכול להשתמש עירית, טימין, מרווה או כל דבר אחר שאתה מעדיף,-או - 1 כפית עשבי תיבול יבשים)עשב טרי קצוץ (אתה יכול להשתמש עירית, טימין, מרווה או כל דבר אחר שאתה מעדיף,-או - 1 כפית עשבי תיבול יבשים)1(יכול להיות או להרחיק)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק1( חצילים)בצל, קצוץבצל, קצוץ2largesתפוחי אדמה, שפשף, unpeeled, וחותכים 1 1/2 חתיכות אינץתפוחי אדמה, שפשף, unpeeled, וחותכים 1 1/2 חתיכות אינץ1( חצילים)rutabaga, לחתוך לחתיכות 1/2 אינץrutabaga, לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ11 קילו קישואים,(צינור גדול)(צינור גדול)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)קיצור (אני משתמש בחמאת קריסקו קיצור טעם)קיצור (אני משתמש בחמאת קריסקו קיצור טעם)6(חוֹרֶף)קיצור (שימוש בחמאת קריסקו קיצור טעם)קיצור (שימוש בחמאת קריסקו קיצור טעם)1( חצילים)לפת, לחתוך לחתיכות 1/2 אינץלפת, לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמים קריםמים קרים1בצל צהוב בינוני, קצוץמים חמיםמים חמים