תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תבשיל ירקות בקר חורפי עם כופתאות עשב רכות. מנה זו מכילה סביב 26 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 511 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-55 דקות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו בצל, פלפל, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו תבשיל ירקות עם כופתאות עשב, תבשיל בשר בורגונדי בישול איטי עם כופתאות עשב, ו תבשיל בשר בקר וגזר עם כופתאות מצופות עשב (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים ומערבבים בשר בקר בקיצור בסיר כבד של 8-10 ליטר, עד שהבשר משחימים היטב. (הערה: אם יותר מדי נוזל מצטבר כדי למנוע השחמה נאותה, יוצקים עודף נוזל לתוך קערה ושמורה. המשך לחמם את הבשר וכאשר משחימים היטב, מוסיפים את הנוזל השמור בחזרה לתוך הסיר.).
מרכיבים שתצטרך
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מוסיפים 5 כוסות מים חמים, 1/2 כפית מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
3
חום לרתיחה; להפחית את החום.מכסים ומבשלים עד הבשר הוא כמעט מכרז, 45 דקות עד 1 שעה.מערבבים תפוחי אדמה, לפת, לפת, גזר, פלפל ירוק, שעועית ירוקה (אם שימוש), סלרי, בצל, רוטב זר, קוביית מרק ועלי דפנה.מכסים ומבשלים עד ירקות רכים (אבל לא לבשל יתר על המידה), ערבוב פעם אחת, על 25 דקות.הכן בצק (ראה להלן) עבור כופתאות; להפריש.באמצעות מזלג, למזג יחד 1 כוס מים קרים ואת 4 כפות קמח בקערת ערבוב קטנה; מערבבים בהדרגה לתבשיל.
מרכיבים שתצטרך
תבשיל
1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה
שעועית ירוקה
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
רוטבגה
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
לפת
עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
20 פרוסות זוקיני דקות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
4
חום לרתיחה, ערבוב כל הזמן.להרתיח ומערבבים 1 דקה; להפחית heat.Do טיפ קדימה: לאחר רותחים ערבוב 1 דקה, תבשיל יכול להיות מכוסה בקירור לא יותר מ 48 שעות. כדי לשרת, חום רותחים מעל חום בינוני גבוה. המשך בשם directed.DUMPLINGS:.In קערה גדולה, לחתוך קיצור לתוך קמח משולב, אבקת אפייה, מלח, פטרוזיליה ועשבי תיבול עד תערובת דומה פירורים עדינים.מערבבים בחלב.טיפה על ידי ערימות כפות על בשר חם או ירקות בתבשיל רותח (לא טיפה ישירות לתוך נוזל).קוק חשף 15 דקות.מכסים ומבשלים כ -15 דקות יותר.
חותכים כופתה לשניים כדי לבדוק את העדינות; אתה רוצה אותם עשו אבל לא יבש!
6
מגישים חם צנרת תבשיל, עם באגט בחמאה וכוס סיידר, שיכר, או יין. כמו בכל תבשילים טובים, התבשיל הזה מחומם אפילו טוב יותר למחרת, לאחר שהטעמים הספיקו להתמזג. שאריות תבשיל להקפיא לחמם יפה, ויכין קוטג ' טעים או פשטידת רועים.