נקניק וגבינה Cellentani
נקניק וגבינה Cellentani עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 253 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 42 דקות. אם יש לך גבינת פונטינה, מלח, פסטה cellentani קצר), וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 30% המנה הזאת די גרועה. נסו Ham Hawaiian ומחווני גבינה, תבשיל ארוחת בוקר עם נקניק וגבינה, ו בשר חזיר וגבינה תבשיל חום (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מניחים קמח בסיר גדול. בהדרגה להוסיף 1/2 כוס חלב, ערבוב כל הזמן עם מקצף עד מעורבב. מערבבים בחלב שנותר.
מניחים סיר מעל חום בינוני; לבשל עד עבה (כ 7 דקות), ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום; להוסיף גבינות, ערבוב עד גבינה נמסה. מערבבים במלח, חרדל ופלפל. מקפלים פסטה, בשר חזיר, עירית. מעיל מנות גראטן בודדים או צלחת אפייה 13 x 9 אינץ ' עם ספריי בישול. כפית תערובת פסטה לתוך מנות.
לחם Pulse במעבד מזון עד פירורים גס טופס.
מפזרים תערובת פירורי לחם באופן שווה על תערובת פסטה ואופים ב 375 במשך 15 דקות או עד תערובת מבעבעת ופירורי לחם הם משחימים קלות.